jobb just nu!

Lärare i idrott och svenska till Stadsöskolan

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet, universitetets kraft och näringslivets nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Luleå växer och vi blir allt fler Luleåbor.

Stadsöskolan är en åk 4-9-skola som är belägen i Gammelstad, cirka en mil från Luleå centrum. I anslutning till skolan finns både sporthall, badhus, bibliotek, fritidsgård och övrig närservice såsom apotek, frisör, livsmedelsbutik, café, vårdcentral och folktandvård med mera. Det går flera täta bussturer per timme både till och från Gammelstad, så kommunikationerna till vår skola är mycket goda.

Den digitala utvecklingen i samhället och omvärlden ska avspegla sig i skolan och vår skola och våra elever ska befinna sig endast ett klick bort från omvärlden. Med denna satsning vill Stadsöskolan uppnå en ökad måluppfyllelse med bättre resultat för eleverna på vår skola. De elever som lämnar Stadsöskolan ska vara ansvarstagande, engagerade och kompetenta att verka och fungera i en global värld.

Ett entreprenöriellt förhållningssätt genomsyrar skolans arbete och det är ett pedagogiskt förhållningssätt som handlar om att utveckla elevers motivation, självständighet, kreativitet, samarbetsförmåga och mod. Detta helt i enlighet med läroplanen LGr11.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att undervisa elever i år 4-6 i framförallt idrott. I tjänsten ingår mentorskap i år 6 och du kommer även att undervisa din egen mentorsklass i svenska. Du kommer att vara del i ett dynamiskt arbets- samt ämneslag där samarbete, samsyn och kollegialt lärande är ledstjärnor och där vi arbetar tätt med hemmen för bästa resultat.

På Stadsöskolan börjar elevhälsan redan i klassrummet och vi arbetar med ett inkluderande förhållningssätt för att skapa en bra verksamhet för alla våra elever. Alla elever är allas elever och alla våra elever ska känna lust och glädje inför sitt lärande och de ska trivas, känna sig trygga i sin skolmiljö för att kunna utvecklas så mycket som möjligt.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation och är behörig för undervisning i idrott & hälsa och svenska i år 4-9 Vi ser behörighet i fler ämnen meriterande och som en stor fördel.

Vi söker dig som har förmåga att se alla elever och som tar hänsyn till deras individuella förutsättningar. Du tillför entusiasm, energi och lust i arbetet och engagerar både elever och medarbetare. Du drivs av en vilja att se möjligheter och lösningar, är intresserad av IT och av att arbeta i olika lärmiljöer. Du har lätt för att skapa relationer och du ser samarbete med både elever, kollegor och föräldrar som en självklar framgångsfaktor i ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde 2017-01-09 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-01-23

Referensnummer:   A630349

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Christina Lannerblad
Rektor
0920-45 41 73

Fackliga företrädare
Lärarförbundet

0920-453284

Lärarnas Riksförbund
Facklig organisation
0920-45 39 79

Övrigt

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet.

Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.