jobb just nu!

Undersköterskor Aspgården

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Söderköping? Här finns möjligheter och utmaningar i en attraktiv kommun, strategiskt belägen vid E22 och med närhet till universitetsstäderna Norrköping och Linköping. Genom delaktighet och närhet till beslut, finns det stora möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling. Verksamheten utgår från medborgarnas behov med fokus på hållbar utveckling. Vår värdegrund; helhetssyn, nytänkande, engagemang och tydlighet, berättar om hur vi som organisation vill vara och uppfattas. Välkommen att skapa framtiden med oss!


Läs mer på www.soderkoping.se

Aspgårdens äldreboende ligger i Östra Ryd två mil sydväst om Söderköping, Boendet utgörs av servicelägenheter, vårdboende samt korttidsplatser och omfattar totalt 23 platser. Aspgården har dygnet runt bemanning och arbetslaget består av enhetschef, sjuksköterskor samt omvårdnadspersonal.

Arbetsbeskrivning

Vi söker två undersköterskor till vår servicegrupp som arbetar främst hos de som bor i servicelägenheter på Aspgården.
Servicelägenhet är en anpassad bostad där omvårdnadsinsatserna ges i form av hemtjänstinsatser.

Att arbeta på Aspgården innebär att du ansvarar för att vårdtagarna får den hjälp och den stödinsats de är beviljade samt att du dokumenterar regelbundet. På delegation av legitimerad personal kommer du att utföra medicinsk sjukvård och rehabiliterande insatser. Vi arbetar med kontaktmannaskap och genomförandeplaner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som undersköterska på Aspgården krävs det att du som person är flexibel och att du kan ta egna initiativ och beslut inom givna ramar. Men även att du har ett intresse av att arbeta med äldre och/ eller funktionshindrade personer samt har förmåga att samarbeta med olika professioner.

Arbetet som undersköterska kräver att du har god rörlighet och fysisk stabilitet. Du bör inte ha några allergier som kan påverka arbetet i den enskildes hem då husdjur kan förekomma.

Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift samt har datavana.

Inom vård och omsorg dokumenterar vi i journalsystemet Treserva. Det är en merit om du har erfarenhet av Treserva.

Vi sätter stort värde på den personliga lämpligheten.

Erfarenhet är meriterande.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Enligt överenskommelse.
Söderköpings kommun erbjuder alla anställda inom vård och omsorg en heltidstjänst. Om verksamheten tillåter kan du som anställd söka partiell ledighet till önskad sysselsättningsgrad.
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-11

Referensnummer:   SO 2017-95

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   2

Kontakt

Kontaktperson
Anna Adamsson
Enhetschef Aspgården
0121-18596

anna.adamsson@soderkoping.se
Facklig företrädare
Fackliga företrädare
nås via kommunens växel
0121-18 100

Övrigt

Söderköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har Söderköpings kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.