jobb just nu!

Vi söker sjuksköterskor för sommarvikariat

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med en internationell flygplats i Sälen.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunens korttidsboende, särskilda boenden, gruppboenden LSS samt inom hemsjukvård.
Journalföring görs via dataprogrammet Treserva.
Vikariaten avser hela kommunen, både norra och södra kommundelen.
Beredskap nattetid kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du vidareutbildning och erfarenhet inom kommunal vård/omsorg och/eller hemsjukvård är ses det som meriterande.
Körkort krävs i arbetet.

Anställningens omfattning

Vikariaten pågår under ordinarie medarbetares semester under sommaren 2018. Tillträde sker enligt överenskommelse, introduktion sker innan sommarvikariatet påbörjas.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A756040

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Vi genomför rekrytering löpande under ansökningstiden. Inkom därför med din ansökan så snart du kan!

Malung-Sälens kommun har inför rekryteringsarbetet tagit ställning till de rekryteringskanaler som ska användas i denna process och vi avsäger oss därför bestämt kontakt med mediesäljare gällande denna annons.