jobb just nu!

Förskollärare, Slöinge förskola

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

Arbetsbeskrivning

Centralt i Slöinge förskolas verksamhet är glatt och gott bemötande, vilket vi skattar som oerhört viktigt. Här får alla barn vara den de är och vi ser många fördelar med att vara olika. Det berikar vår verksamhet och gör att saker som händer utvecklar oss och barnen.

Barns inflytande är för oss otroligt viktigt och genom att följa barnens intresse genom våra projekt lär vi oss hela tiden nya saker. Tillsammans upptäcker vi och utforskar det som fångar vår uppmärksamhet. Här skapas förutsättningar för barnen att bli den de vill bli

Vi söker dig - förskollärare, pedagog med estetiska kunskaper, pedagogista, ateljerista som vill arbeta på en Förskola i vår tid! i Falkenbergs kommun.

Vi söker dig som ser varje barns unika förmåga med fokus på barnens och verksamhetens utveckling och lärande. I utvecklingsarbetet ser du vikten av barns lärandemiljö ute och inne, kreativa uttryck samt användandet av pedagogisk dokumentation som arbetsverktyg för det systematiska kvalitetsarbetet.

Vi söker dig som har en vilja, ett engagemang och tar ett ansvar för att planera, genomföra, dokumentera samt utveckla det pedagogiska arbetet i samarbete med övriga i arbetslaget.

Slöinge förskola ingår i Centrum Syds förskoleområde. I vårt område har vi tillsammans arbetat fram en verksamhetsidé för vår verksamhet. Den beskriver hur vi tänker kring lärande, samt vilka saker vi har valt att ha fokus på i vårt arbete.
Den är viktig att läsa för att förstå hur vi arbetar samt vilken barn- och kunskapssyn vi har. På intervjuerna kan det tänkas komma frågor på saker som berör verksamhetsidén och ev. dina tankar kring dokumentet.
http://www.falkenberg.se/download/18.75585a16150e8cfb23510495/1447418040873/C+S+Verksamhetsid%C3%A9+150907.pdf

Kvalifikationer

Förskollärarlegitimation och/eller förskollärarexamen.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid / deltid

Tidsbegränsad till: 2017-12-31

Sysselsättningsgrad 75-100%
Tillträde 2017-07-31 eller enligt överenskommelse.
3-6 månader.

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-27

Referensnummer:   Fsk 17/18-22

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Karin Malmsten
Förskolechef
0346-88 52 98

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via kontaktcenter

0346-88 60 00

Övrigt

Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).
Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande.

Legitimation ska bifogas i ansökan, alt behörighetsgivande examen som berättigar dig till en legitimation.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas och att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.