jobb just nu!

Sjuksköterska till Lekebergs kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.

Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt. I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.

Som medarbetare i Lekebergs kommun kan du få ta del av olika förmåner under vissa förutsättningar och inom vissa verksamheter, exempelvis:
• Friskvårdsersättning på upp till 2000 kr/år
• Semesterdagar utöver de lagstadgade
• Semesterväxling
• Möjlighet till flexibel arbetstid
• Personalbil med bruttolöneavdrag

Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se

Arbetsuppgifter

Inom Socialförvaltningen ingår särskilda boenden, hemtjänst, socialtjänst och LSS/socialpsykiatri med sammanlagt ca 230 medarbetare. I centralorten Fjugesta finns två särskilda boenden, Oxelgården och Linden.
Att jobba som sjuksköterska i kommunal verksamhet är ett ansvarsfullt och varierande arbete. Man är verksam hos patienter i deras eget hem och på våra särskilda boenden. Man lär känna patienterna och deras anhöriga väl vilket ger en god kontinuitet. Arbetsuppgifterna spänner över ett stort område , alltifrån läkemedelshantering, omläggningar, omvårdnad mm till avancerad/palliativ sjukvård.
Vissa tjänster har sin placering vid ett särskilt boende men på kvällar och helger är man verksam i hela kommunen.


Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- är legitimerad sjuksköterska
- har körkort med behörighet B och körvana
- kan uttrycka dig väl både i tal och skrift
- har datorvana

Rollen kräver att du kan arbeta självständigt lika väl som du har lätt för att samarbeta och du behöver ha förmågan att kunna planera och strukturera ditt arbete. Du har ett genuint intresse för människor och har ett professionellt bemötande gentemot brukare, anhöriga och kollegor. Du är ansvarstagande och självständig och är öppen för idéer och har förmågan att hitta lösningar och möjligheter i olika situationer.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A511610

Gör ansökan

Anställning

Arbetstiden är schemalagd med helgtjänstgöring.

Övrigt

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi undanber oss direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.