jobb just nu!

Exploateringsingenjör

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med?

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb


Arbetsuppgifter

Avdelningen ansvarar för kommunens exploateringsverksamhet och plangenomförande. Avdelningen ansvarar dessutom för kommunens mät- och kartverksamhet med framställning och underhåll av kommunens stomnät och primärkartverk samt medverkar med förrättningsförberedelser vid fastighetsbildning.

I Ljungby har vi idag flera spännande stadsutvecklingsprojekt. Som exploateringsingenjör arbetar du här brett med mark- och exploateringsfrågor ur ett ekonomiskt, fastighetsjuridiskt och tekniskt perspektiv.

Du får varierande arbetsuppgifter som bland annat består av exploaterings- och plangenomförandefrågor, planering, upphandling och genomförande av exploateringsarbete, förhandlingar om köp och försäljning, värdering av fast egendom, exploateringskalkyler och fastighetsekonomiska utredningar samt fastighetsjuridiska frågor som berör fastighetsbildning, arrenden, servitut och nyttjanderätter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen med lantmäteriinriktning eller annan likvärdig utbildning och gärna något års erfarenhet från exploateringsverksamhet. Eftersom du kommer att ha mycket kontakter med människor både externt och internt ska du ha god samarbetsförmåga och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Körkort för personbil krävs.


Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Rekrytering sker löpande.

Ansökan

Referensnummer:   A738009

Gör ansökan

Övrigt

Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan
Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen utan tas med vid en eventuell intervju.
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.