jobb just nu!

Sommarvikarier sökes, möjlighet till bonus

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se


Arbetsuppgifter

Under sommaren behöver vi din hjälp inom socialförvaltningen! Vi söker personal till våra särskilda boenden, hemtjänsten och till LSS-verksamheterna.

Vi vill gärna att du kan arbeta så lång period som möjligt, därför arbjuder vi dig 4000 kr i extrabonus utöver avtalsenlig lön om du arbetar 8 kalenderveckor hos oss i sommar.

Vill du arbeta inom vår förvaltning så är du i en organisation där vi sätter människors behov av stöd i centrum. Ett bra bemötande och ett professionellt förhållningssätt till våra brukare är ett ledord för kvalitet inom vårt arbete. Vi arbetar utifrån ett synsätt där vi i alla led fokuserar på att de resurser och förmågor som finns hos varje människa ska tillvaratas.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att ge personlig omvårdnad och service till brukarna utifrån deras individuella behov samt efter delegering av sjuksköterska utföra olika typer av hälso- och sjukvårdsinsatser och dokumentera i Procapita.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fyllt 18 år. Vi ser gärna att du har omvårdnadsutbildning.
Till vissa tjänster krävs B-körkort.
Vi vill att du är en person som har ett genuint intresse för att arbeta med människor samt har en god planerings- och samarbetsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Den verksamhet/inriktning du har angett att du är intresserad av och vilken arbetstid du föredrar försöker vi att i den utsträckning det är möjligt ta hänsyn till i vår planering.

Anställningens omfattning

Tillträde juni 2018

Ansökan

Referensnummer:   A752997

Gör ansökan

Anställning

Schema dag/kväll alternativt natt.

Övrigt

Vi intervjuar kontinuerligt under ansökningstiden, gör därför din ansökan redan idag!
Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.