jobb just nu!

Pooltjänst i förskolan

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher.
Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil.
I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden. Möjligheterna till rekreation och friluftsliv är goda då det aldrig är långt till naturen.

Lärande- och kulturförvaltningen i Nybro kommun bedriver förskola, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, skolbarnsomsorg, gymnasieskola samt kommunal vuxenutbildning med SFI och särskild utbildning för vuxna. Inom förvaltningen finns utbildning i glashantverk genom Riksglasskolan i Pukeberg samt uppdragsutbildningar och utbildningar inom yrkeshögskolan. Lärande- och kulturförvaltningen har även ansvar för bibliotek, kulturskola, fritidsgårdsverksamhet, allmänna kulturfrågor samt biografen Folkan. Lärande- och kulturförvaltningen har drygt 600 anställda och en årsbudget på omkring 365 miljoner kronor.

Nybro Kommuns förskolor med undantag av Alsterbro & Bäckebo förskola

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har ett förtroendeingivande, positivt reflekterande och ansvarstagande förhållningssätt gentemot alla du möter i ditt arbete som förskollärare. Du besitter förmågan att entusiasmera och engagera barnen till en lustfylld och kreativ vistelse på förskolan. Du ska arbeta i enlighet med läroplanens mål och riktlinjer.
Pooltjänsten innebär att du kommer att ingå i ett lag med 5 förskollärare och arbetsområdet berör i stort sett hela Nybro kommun. Ditt kontaktnät blir stort och därför söker vi dig som är bra på att skapa goda möten med barn, personal och vårdnadshavare.

Välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer

Förskollärarexamen och förskollärarlegitimation.
Sökande måste uppvisa registerutdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.
Du ska ha god social samarbetsförmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tillgång till bil är ett måste.
Löpande rekrytering tillämpas.
Körkort krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-12-01

Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-10-03

Referensnummer:   17-247

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Marie Svensson
Förskolechef Madesjö verksamhetsomåde

070 509 55 08
Facklig företrädare
Marie-Louise Gustafsson
Lärarförbundet

070 263 66 45

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare.