jobb just nu!

Intresseanmälan korttidsvikarie lokalvård

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Avdelningen Drift och Underhåll är en avdelning inom Stadsbyggnadsförvaltningen. Avdelningen ansvarar för drift och underhåll av fastigheter, gator, parker och skog. I fastighetsdrift ingår också lokalvård. Här finns även verkstad, transporter, kommunförråd, leasingfordon med mera.

Avdelningen består av sex sektioner där sektionen Lokalvård med ca 140 medarbetare, ansvarar för lokalvård i kommunens lokaler. Inom verksamheten strävar vi efter att erbjuda lokalvårdstjänster som är kvalitetsmässigt bra och kostnadseffektiva för kärnverksamheten. Förutom löpande verksamhet arbetar vi även med storstädning, golvvård och fönsterputsning.

Arbetsbeskrivning

Stadsbyggnadsförvaltningen, Drift och Underhåll, Lokalvård söker korttidsvikarier som med kort varsel kan ta tillfälliga anställningar vid ordinarie personals frånvaro.

Vi utför lokalvård på förskolor, skolor, sporthallar och förvaltningskontor m.m.
Arbetstiderna måndag-fredag kan variera mellan 06:00-18.00. Helgarbete kan förekomma på vissa arbetsplatser.

Kvalifikationer

Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga, ett positivt synsätt samt engagemang mot både kunder och arbetskamrater. Som person är du engagerad och lyhörd samt har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

B-körkort och Städutbildning är meriterande.

För att arbeta hos oss krävs att du kan uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Timavlönad

Tillträde efter överenskommelse.
Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Ansökan

Ansök senast:   2017-03-31

Referensnummer:   A632714

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   10

Kontakt

Kontaktperson
Lena Larsson
Sektionschef Lokalvård
0920-45 41 20

Facklig företrädare
Kommunal Norrbotten, sektion Luleå

010- 442 99 01

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet.

Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.