jobb just nu!

Barnskötare, Ängens förskola

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

I Falkenbergs kommun pågår just nu en unik satsning på förskolan och skolan, under namnet Utbildning Falkenberg. Varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna till utbildning och lärande. Med en tydlig strategi och tre prioriterade fokusområden vill barn- och utbildningsnämnden göra bra förskolor och skolor ännu bättre och Falkenbergs kommun till en utbildningsplats i toppklass.

Arbetsbeskrivning

Lek och samspel är det som ligger i fokus på Ängens förskola. I leken bearbetar barnen sina erfarenheter och erövrar nya kunskaper tillsammans. Förskolans motto är att ge barnen trygghet, glädje, acceptans och att alla är lika värda, om vi lyckas med detta kan vi fylla våra ryggsäckar med nya utmaningar och erfarenheter.

Vi söker nu en barnskötare.

I vårt område har vi tillsammans arbetat fram en verksamhetsidé för vår verksamhet. Den beskriver hur vi tänker kring lärande, samt vilka saker vi har valt att ha fokus på i vårt arbete.
Den är viktig att läsa för att förstå hur vi arbetar samt vilken barn- och kunskapssyn vi har. På intervjuerna kan det tänkas komma frågor på saker som berör verksamhetsidén. Dokument finner du: https://kommun.falkenberg.se/download/18.75585a16150e8cfb23510495/1447418040873/C+S+Verksamhetsid%C3%A9+150907.pdf

Kvalifikationer

Barnskötarexamen

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Deltid

Sysselsättningsgrad 50%
Tillträde eller enligt överenskommelse.
Tidsbegränsad till 2017-12-31 men med möjlighet till förlängning.

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-22

Referensnummer:   Bsk 17/18-17

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Åsa Jivmark-Möllberg
Förskolechef
0346-886155
070-3086155
Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via kontaktcenter

0346-88 60 00

Övrigt

Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).
Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.