jobb just nu!

Lärare i ma/no till Hertsöskolan, åk 4-6

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Hertsöskolan ligger i centrala Hertsön som är Luleås största bostadsområde med ca 5500 invånare. Skolan har 370 elever i åk 4-9. Här jobbar ca 50 pedagoger, elevhälsopersonal, studie-och yrkesvägledare, vaktmästare, måltidpersonal och lokalvårdare. Vår fritidhemssavdelning erbjuder en lustfylld verksamhet där innehållet är anpassat efter barnens ålder.

Hertsön är känt för sitt rika fritids- och föreningsliv och närheten till naturen. Här finns bibliotek, modern idrottsanläggning och ett naturreservat inom gångavstånd. Sedan höstterminen 2012 har Hertsöskolan Norrlands enda spetsutbildning i matematik på grundskolenivå.

På Hertsöskolan arbetar vi för att ge eleverna bästa möjliga förutsättningar för att lyckas, både nu och i framtiden.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att bedriva undervisning i åk 4-6 i Ma/No samt ha klassläraransvar för en åk 5. Du arbetar med planering, undervisning och bedömning inom dina ämnen i nära samarbete med de övriga lärarna. Du kommer att vara en del i ett dynamiskt arbets- samt ämneslag där samarbete, samsyn och kollegialt lärande är ledstjärnor och där vi arbetar tätt med hemmen för bästa resultat.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i Ma/ No i årskurs 4-6 även behörighet i övriga ämnen är meriterande.
Vi förutsätter att du har ett djupt liggande intresse av att arbeta med alla elever och deras lärande. Vidare ser vi det som en självklarhet att du är duktig på att samarbeta med andra och att du delar med dig av de kunskaper och erfarenheter som du själv har. Du ska vara väl insatt i de styrdokument som reglerar skolan och att du agerar utifrån dessa i mötet med elever, vårdnadshavare och personal. Du tillför entusiasm, energi och lust i arbetet och engagerar både elever och medarbetare. Du drivs av en vilja att se möjligheter och lösningar, är intresserad av IT och av att arbeta i olika lärmiljöer. Du har lätt för att skapa relationer och du ser samarbete med elever, kollegor och föräldrar som en självklar framgångsfaktor i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid

Tidsbegränsad till: 2018-06-20

Tillträde 20170120 eller enligt överenskommelse.

6 månader eller längre.

Ansökan

Ansök senast:   2017-01-25

Referensnummer:   A644071

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Gunilla Lundström
Rektor
0920-453871

Fackliga företrädare
Lärarförbundet
Facklig organisation
0920-45 32 84

Lärarnas Riksförbund
Facklig organisation
0920-45 39 79

Övrigt

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur Polisens belastningsregister.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet.

Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.