jobb just nu!

Fyra medhjälpare för reservatsskötsel

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 200 personer och vår chef är landshövding Kenneth Johansson.

Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län skulle du vara rätt person för oss.

På enheten för naturvård arbetar vi med att uppfylla miljömålen genom att exempelvis skydda och sköta värdefulla naturområden, naturreservatsbildning och sluta naturvårdsavtal. Enheten förvaltar reservat och genomför projekt som finansieras via Naturvårdsverket eller EU. Exempel på projekt är renovering av olika fastigheter i reservaten.

Arbetsuppgifter

Skötsel i länets skyddade områden. Arbetsuppgifter som bland annat kan förekomma är röjning, avverkning, slåtter och målning av reservatsgränser i hela Värmland. Arbetet är fysiskt krävande.

Stationeringsort kan diskuteras, målsättningen är att tjänsterna ska vara utspridda i hela länet där skyddade områden finns.

Kvalifikationer

Erfarenhet av arbete med motorsåg samt motorsågskörkort AB är ett krav. Det är också krav på B-körkort för bil. Det är meriterande med motorsågskörkort C samt röjsågsutbildning. Goda kunskaper om Värmlands skyddade natur är också meriterande.

Som person är du självgående och tar ansvar för att dina arbetsuppgifter genomförs. Arbetet kräver förmåga till både självständigt arbete och samarbete i grupp samt en mycket god fysisk förmåga. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-03-12

De fyra tjänsterna är säsongsanställningar på heltid preliminärt under mars-november.

Ansökan

Referensnummer:   112-911-2018

Gör ansökan

Övrigt

För att arbeta hos oss ska du dela statens gemensamma värdegrund. Dess sex principer anger inriktningen för hur myndigheter och statsanställda ska ta sig an sina uppdrag.
o Demokrati
o Legalitet
o Objektivitet, saklighet och likabehandling
o Fri åsiktsbildning
o Respekt för alla människors lika värde
o Effektivitet och service

Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt offentlighetsprincipen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsogsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och spara enligt personuppgiftslagen (PUL).

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.