jobb just nu!

Ekonomibiträde Vinbergsförskola 75%

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?Arbetsbeskrivning

Brinner du för service och att sätta gästen i centrum? Då är vikariatet som ekonomibiträde på Vinbergsförskola något för dig, där serverar du maten som tillagats på Ljungbyskolan, förbereder för frukost och mellanmål. Du ansvarar för Lokalvården av förskolans lokaler och ser till att barnen får en ren och trivsam miljö.

Kvalifikationer

Du har restaurangutbildning på gymnasienivå eller liknande. Mat och matlagning ligger dig varmt om hjärtat och du delar vår åsikt om att måltiden är en viktig del av vardagen. Grundläggande kunskaper inom specialkost är en förutsättning. Du bör även ha en god kundskap/erfarenhet av Lokalvård. Som person är du ansvarstagande, tar egna initiativ, har förmåga att vara flexibel och leverera bra kvalitet i ett högt tempo.
Datorvanan är god och du behöver ha god kännedom om Livsmedelsverkets hygienföreföreskrifter och rekommendationer samt vara insatt i HACCP.
Din förmåga att förstå och använda svenska språket, både muntligt och skriftligt är mycket god.
Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet och vi tror därför att du håller dig frisk genom någon form av träning och ett hälsosamt liv.
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Därför välkomnar vi sökande som bidrar till detta.
Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Deltid

Tillträde:   2017-08-01

Tidsbegränsad till: 2017-11-30

3-6 månader.

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-04

Referensnummer:   A675144 - 2017

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Anna Bodiroza
Lokalvårdssamordnare
0346--886291

anna.bodiroza@falkenberg.se
Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens växel

0346-88 60 00

Övrigt

Vi undanber oss all kontakt med bemanningsföretag och andra annonsörer.
Rekrytering sker löpande.