jobb just nu!

Driven ekonomiadministratör till ekonomienheten!

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Stadsbyggnadsförvaltningen är en viktig del i tillväxtarbetet. Förvaltningen planerar, projekterar och bygger samt ansvarar för drift och underhåll av den offentliga miljön i Eskilstuna. Vi är totalt ca 190 anställda.

Som ekonomiadministratör tillhör du förvaltningens ekonomienhet och har din arbetsplats placerad i centrala Eskilstuna, bara någon minut från tågstationen. På ekonomienheten ansvarar vi för alla förvaltningens frågor kring ekonomi. Du kan läsa mer om stadsbyggnadsförvaltningen via länken nedan:
https://www.eskilstuna.se/kommun-och-politik/forvaltningar-och-bolag/forvaltningar/stadsbyggnadsforvaltningen.html

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av ekonomiarbete? Vill du vara med och utveckla det? Sök vår tjänst som ekonomiadministratör!

Som ekonomiadministratör på stadsbyggnadsförvaltningens ekonomienhet arbetar du med flera moment inom ekonomi. Det avser arbete med fakturahantering, redovisning, bokföring, beställningar, tidrapportering, uppföljning och bokslut. Din roll fungerar även som en stödfunktion som arbetar konsultativt mot förvaltningens verksamheter med frågor om det ekonomiska.

Tjänsten innebär också nytänk! Eskilstuna stad utvecklas och därmed är även ekonomienheten i utveckling. Ditt arbete är flexibelt med många arbetsmoment, men du arbetar också utvecklande med nya arbetsmetoder inom verksamheten.

Vidare ingår du i en arbetsgrupp med ett tiotal kollegor, där arbetet delvis sker i grupp men också självständigt. Tillsammans arbetar ni med utveckling och effektivisering av verksamheten och dess arbetsverktyg!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en godkänd och avslutad gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning, alternativt avslutad gymnasieutbildning kombinerat med eftergymnasiala kurser inom ekonomi. Meriterande är om du har en eftergymnasial ekonomiexamen. Vi ser även att du har god IT-vana.

Vidare ser vi att du har erfarenhet av ekonomiadministrativt arbete. Har du mer än tre års erfarenhet av ekonomiadministrativt arbete är det meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av fakturahanterings-/och beställningssystemet Proceedo samt bokföringssystemet Agresso.

Eftersom verksamheten är i förändring är det viktigt att du är öppen för att lära dig nya arbetssätt och arbetsverktyg. Det kräver även en flexibilitet eftersom arbetet bjuder på förändringar och många olika arbetsmoment. Vi ser också att du är driven som person och strävar efter att bidra till att verksamhetens utveckling går i rätt riktning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Snarast, enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast:   2017-03-01

Referensnummer:   3526

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Enligt avtal

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.
Kontorstider med möjlighet till flextid.

Kontakt

Kontaktperson
Frida Lindgren
Rekryteringskonsult
016- 710 12 38

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.