jobb just nu!

Sävsjö kommun söker administratör

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö.
En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland.
Rik på upplevelser, kultur och natur.
Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter.
Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö!

Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö.
En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland.
Rik på upplevelser, kultur och natur.
Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter.
Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö!

Sävsjö kommun är en av de största arbetsgivarna i kommunen. Att vara anställd här är att inneha en viktig roll i Sävsjö kommuns utveckling. Vård och omsorg inom Sävsjö kommuns socialförvaltning omfattar verksamheter inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet samt myndighetsutövning. I verksamhetsområdet vård och omsorg ingår sjuksköterskor och rehabiliteringspersonal i särskilda boenden och ordinärt boende.

Vi söker nu en administratör till äldreomsorgen. Organisatoriskt är du placerad under funktionschef för vård- och omsorg.

Arbetsbeskrivning

Som administratör arbetar du med att stötta enhetschefer inom äldreomsorgen i det dagliga rutinarbetet. En stor del av arbetet innebär att hantera de datasystem som är kopplade till verksamheten. Du administrerar personuppgifter, arbetstider, schema i personalsystemet Personec samt leverantörsfakturor. Du ansvarar för avgiftshantering, statistik, beställningar och protokoll etc. Du kommer arbeta nära två chefer och får dina uppdrag från dem samtidigt som du kommer ha mycket kontakt med andra funktioner i organisationen.

Kvalifikationer

Vi tror att du har 3-årig gymnasieutbildning med inriktning mot administration, även liknande KY/YH-utbildning mot lön är relevant.
Du har mycket god datorvana, är strukturerad och uppskattar lika mycket självständigt arbete som arbete i grupp. Det är önskvärt med erfarenhet från systemen Personec och Time care. Du är driven och vill utveckla både din egen yrkesroll och verksamheten.
För att klara tjänsten krävs att du kan uttrycka dig mycket väl på svenska i tal och skrift.
Du har B-körkort.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast:   2017-11-26

Referensnummer:   A729121

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Lena Andersson
Funktionschef
0382-154 72

Facklig företrädare
Therese Bergh
Vision
0382-15427

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga Jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.