jobb just nu!

Expert server och kommunikation

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

På CSN gör vi studier möjligt. Vårt uppdrag är att administrera det svenska studiestödet. Det innebär att vi beslutar om och betalar ut bidrag och lån till dem som studerar i Sverige och utomlands. Vi hanterar återbetalningen av studielån till staten. CSN finns på elva orter i Sverige och vårt huvudkontor ligger i Sundsvall.

CSN:s IT-avdelning har till uppdrag att förse CSN:s kunder med digitala lösningar. Vi erbjuder dig att vara med på en spännande och utmanande resa där vi skapar vår framtid med inriktning att skapa värde för kund, skapa en effektiv och hållbar verksamhet samt skapa en attraktiv arbetsplats. Vi har startat en verksamhetsdriven systemförnyelse med målet att införa nya tekniska lösningar och arbetssätt i framkant vilket gör det möjligt för CSN att effektivisera verksamheten till nytta för kunder och uppdragsgivare.

Arbetsuppgifter

Du blir en viktig del i vårt team som jobbar med drift och förvaltning av utvecklings- och produktionsmiljöer. Teamet består av Systemtekniker, DBA’er och Infrastrukturarkitekt där vi jobbar nära för att säkerställa kvalitet i vår infrastruktur. Tjänsten innebär att du i din roll som expert inom server och kommunikation säkerställer att vår infrastruktur byggs korrekt, att den förvaltas samt uppfyller våra säkerhetskrav. Du ansvarar för uppföljning av våra leverantörer samt representerar CSN i forum för att säkra kvalitet och god leverans.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har goda kunskaper kring server, nätverk och säkerhet i större miljöer. Du har vana och brinner för att jobba med utmanande frågeställningar i en komplex teknisk miljö. Du har en grundläggande Linux kunskaper samt har gärna tidigare jobbat i en roll som tekniker. Du har teknisk högskoleexamen inom IT-området (om minst 120 hp) eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vi jobbar i team på arbetsplatsen samt mycket nära våra leverantörer vilket förstås kräver att du kommunicerar i både tal och skrift på ett bra sätt. Du har grundläggande ITIL kunskaper samt erfarenhet från arbete enligt några av dess processområden. Du har goda kunskaper i en roll som beställare alternativ annan liknande roll med erfarenheter från att jobba nära IT leverantörer.

Som person är du självgående och tar ansvar för din uppgift. Är en expert med genuint teknikintresse och en kunskapsresurs för andra. Du är strukturerad samt organiserar och prioriterar dina aktiviteter effektivt. Sätter upp och håller tidsramar. Du är serviceinriktad där du har intresse vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Ansökan

Referensnummer:   C17056/2017

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.
Om du önskar hjälp med om hur du ansöker - kontakta supporten på 0771-10 10 29

Varmt välkommen med din ansökan!