jobb just nu!

Parkarbetare till Lekebergs kommun

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se


Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en parkarbetare till en tjänst inom vår serviceenhet med inriktning mot växter och planteringar.
Serviceenheten ansvarar för kommunens vaktmästeriverksamhet och för skötsel och underhåll av kommunens allmänna utomhusytor och anläggningar. Inom enhetens ansvar ligger även fordonsförvaltning samt skogs- och naturvård.

Du kommer att arbeta med skötsel av vår yttre miljö i kommunen. Din inriktning blir mot den estetiska miljön med blomplanteringar, parkmiljö, gräsytor och underhåll av allmänna ytor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
- utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant
- ett intresse av och kunskap om växtlighet och blommor
- körkort med B-behörighet

Det är meriterande om du har utbildning avseende röjsåg och motorsåg.

Här behöver vi dig som har en blick för det estetiska! Våra planteringar och yttre miljöer är det som möter våra medborgare och besökare när de vistas i våra offentliga miljöer.
Som medarbetare inom Serviceenheten måste du vara en flexibel person som har viljan och förmågan att lösa varierande arbetsuppgifter i skilda miljöer.
Du ska trivas med att lösa uppgifter tillsammans med andra men samtidigt ha förmågan att arbeta självständigt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning:   Heltid

Tidsbegränsad till: 2017-10-31

Tillträde 170522 eller enligt överenskommelse.
3-6 månader. Säsongsanställning.

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-03

Referensnummer:   A630609

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Håkan Erlandsson
Enhetschef serviceenheten
0585-487 43

hakan.erlandsson@lekeberg.se
Facklig företrädare
Facklig organisation
Nås via växeln
Växel 0585-487 00

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.