jobb just nu!

Kockar, sommaren 2017

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vård- och omsorgsförvaltningen har under vård- och omsorgsnämnden det samlade ansvaret för vård, omsorg och stöd till äldre och personer med funktionsnedsättning. Förvaltningen är organiserad i uppdrag, biståndskontor och utförare samt tre stabsenheter ekonomi, HR och nämnd- och ledningskansli.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill ha ett av Sveriges viktigaste sommarjobb, där du kan göra skillnad för människor! Har du också möjlighet att arbeta extra redan nu? Varmt välkommen med din ansökan! Den här annonsen ingår i en samling av annonser till Vård-och omsorgsförvaltningens sommarrekrytering 2017 i Eskilstuna kommun.

Arbetet som kock innebär att med professionellt förhållningsätt, servera och laga mat dagligen till boenden, öppna restauranger, matdistribution till enskilda hem och i vissa fall även närliggande förskolor och skolor.
Hos oss får du laga mat från grunden med ekologiska varor som lockar till matglädje. Målsättningen är att maten ska vara god, näringsriktig, inspirerande och hälsosam och att våra kunder ska vara nöjda. Du tillagar special-och allergikost, bakar, bereder sallader, diskar och städar och jobbar i kostdatasystemet Matilda. Alla i arbetsgruppen har fördelat ansvar och roterar på de olika stationerna och arbetar utefter riskbaserad egenkontroll. Du kan också få jobba med servering och kassahantering.

Vill du jobba innan sommaren finns det möjlighet att bli erbjuden en timanställning och då arbetar du utifrån verksamhetens behov. Under sommaren juni-augusti jobbar du på ett schemalagt vikariat där du täcker för ordinarie personals schema.

Vi har Öppet Hus för hela vår kostverksamhet den 25 januari kl. 14.00-17.00 på Strigelns restaurang (Köpmangatan 10-12 ) som är en av våra 11 enheter. Du är då välkommen att se vår verksamhet och träffa några medarbetare och vi får berätta om oss. Hoppas vi ses då!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en slutförd kockutbildning eller motsvarande kunskap som du fått genom minst fem års erfarenhet inom matlagning. Om du har utbildning inom storhushåll eller storkök är det ett plus. För att undvika missförstånd i tillagning av till exempel specialkost är det viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.
Har du erfarenhet av arbete i storkök där omfattningen legat runt 200 portioner per dag eller mer så kommer du fort in i arbetet. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av att tillaga specialkost och att du har goda kunskaper i HACCP.
Dina personliga egenskaper är viktiga och för att lyckas i rollen krävs det att du är självständig, flexibel, kan ta initiativ och göra prioriteringar. Du är glad och trevlig mot brukare och kollegor och har en förmåga att hålla högt tempo med flera saker på gång samtidigt.
För att jobba hos oss i sommar behöver du ha fyllt 18 år och vi förutsätter att du kan ta dig till och från jobbet för egen del. På vissa arbetsplatser krävs det att du har B-körkort.
Som kock hos oss arbetar du dag- och helgtjänstgöring.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning:   Timavlönad

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-29

Referensnummer:   3367:6

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   20

Kontakt

Kontaktperson
Bemanningsenheten
Bemanningassistent
Telefontid måndag – fredag 08:00 – 10:00
016-710 74 18
Bemanningsenheten.vuxen@eskilstuna.se

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.