jobb just nu!

Vi söker en skolsköterska

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med planer för en internationell flygplats i Sälen.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsbeskrivning

Malung-Sälens kommun söker en skolsköterska för arbete på grundskolan. Som skolsköterska kommer du kommer att ingå i vår centrala Elevhälsoorganisation tillsammans med övriga skolsköterskor, kuratorer samt specialpedagoger.

Vi har ca 1000 elever i grundskolan fördelat på flera enheter över kommunen. Du kommer arbeta i huvudsak på Lillmons skola, Malungsfors skola samt Blomsterbäckens skola.

Du kommer i ditt arbete som skolsköterska arbeta mot uppsatta mål kring barn och ungas hälsa. I det dagliga arbetet innebär det allt från besök på skolorna, vaccinationer och rådgivning till att stötta skolans personal, föräldrar och andra vårdinstanser kring elevernas hälsa.

En stor del av dina arbetsuppgifter kommer att kretsa kring att utföra lättare sjukvårdsinsatser och riktade hälsokontroller samt att vara delaktig i övriga arbetet kring hälsofrämjande arbete på individnivå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistutbildning som skolsköterska, distriktssjuksköterska eller barnsjuksköterska.

I arbetet som skolsköterska ställs stora krav på dig att vara flexibel, lösningsfokuserad och noggrann. Vi eftersträvar att ha ett gott kollegialt stöd i vår centrala elevhälsa, oavsett vilken yrkeskategori du tillhör, och därför är det viktigt att du vill vara del av gruppen och jobba för våra gemensamma målsättningar.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde sker enligt överenskommelse, gärna i samband med höstterminens start.
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-06-06

Referensnummer:   A680625

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Gunilla Kapla
För- och grundskolechef
0280-181 84

gunilla.kapla@malung-salen.se

Övrigt

Vi avböjer kontakt med rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

Tjänsten omfattas av registerkontroll.