jobb just nu!

Engagerad undersköterska sökes till Göransgården

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö.
En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland.
Rik på upplevelser, kultur och natur.
Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter.
Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö!

Göransgården i Vrigstad är ett nyrenoverat vårdboende med 26 bostäder. Hos oss är sociala aktiviteter i fokus utifrån den enskildes önskemål och förutsättningar.

Vi arbetar för att ge kunder god omvårdnad och service. Där har du som medarbetare ett stort personligt ansvar att säkerställa vår kvalité. Våra kunder ska alltid känna trygghet och trivas i sitt boende. Därför söker vi nu dig som är engagerad, har ett positivt förhållningssätt och ett gott bemötande.

Arbetsbeskrivning

Som medarbetare i Sävsjö kommuns äldreomsorg arbetar du främst med att stödja och hjälpa kunden utifrån deras individuella behov och önskemål. Vi arbetar både i grupp och självständigt och därför är det viktigt att du fungerar i båda sammanhangen.

Kvalifikationer

Vi ser att du är utbildad undersköterska och att du är en problemlösare som bidrar med lugn och trygghet. Erfarenhet från vård- och omsorgsarbete är meriterande. Då personerna som bor hos oss alltid kommer i första hand är det viktigt med empati, personlig lämplighet och ett gott omdöme.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Deltid

Tillträde:   2017-09-01

Göransgården 90%

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-23

Referensnummer:   A704993

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Marie Gustafsson
Områdeschef Hemtjänst söder/Göransgården
0382-156 85

Facklig företrädare
Anette Karlsson
Kommunal
0382-152 82

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga Jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.