jobb just nu!

Kulturskolan söker en danslärare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med planer för en internationell flygplats i Sälen.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsuppgifter

Kulturskolans vision är att skapa god livskvalitet för invånarna i Malung-Sälen med fokus på barn och unga. Genom kulturen stärker vi våra elever som individer. Kulturskolan bidrar till ett brett och rikt kulturliv i Malung-Sälen. Hos oss får barn och unga möjlighet att utveckla sig inom sång/instrument, dans och teater.

Dansen på Kulturskolan i Malung-Sälens kommun är mycket populär med ca 200 elever i åldrar från 4 år upp till och med gymnasieålder. Vi arbetar med ålders- och nivåanpassade grupper. Undervisningen är förlagd till eftermiddagar och kvällar. Våra elever får möta Barndans, Jazz, Show, Balett, Modernt och Street. Varje år avslutas läsåret med en sprakande dansshow där våra elever medverkar. Dansshowen besöks av lite drygt 2 000 personer årligen.

Kvalifikationer

Vi söker dig med danspedagogexamen från högskolan eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

• Du har ett stort pedagogiskt intresse och erfarenhet av att inspirera barn och unga.
• Du har goda grundliga kunskaper och färdigheter i jazzdans, modernt, street och gärna balett.
• Du trivs med att undervisa barn och ungdomar och kan anpassa dig efter varje individ.
• Du får elever att växa genom att stötta dem och vara en inspirationskälla för dem.
• Du är van att jobba självständigt, är ambitiös och har god samarbetsförmåga.
• Du kommer självständigt, men också med kollegor, att planera, genomföra och utvärdera din undervisning.
• Du är initiativrik, energisk, utvecklingsbenägen och van att göra kreativa koreografier.
• Du har en organisatorisk förmåga, är ansvarstagande och kan vara spindeln i nätet för den årliga dansshowen som varje läsår avslutas med.
• Du har körkort.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2019-06-14

Tidsbegränsad under ordinarie medarbetares studier. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A780373

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Anställningen omfattas av registerkontroll.