jobb just nu!

Timvikarier till LSS, Lekebergs kommun

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.

Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt. I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.

Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se

Arbetsbeskrivning

Vi befinner oss just nu i en spännande utvecklingsfas både inom boende med särskild service men även daglig verksamhet och behöver förstärka vår bemanning, därför söker vi nu timvikarier till dessa verksamheter.

Arbetet utgår ifrån varje brukarens individuella behov och önskemål och utförs i enlighet med verksamhetens uppdrag tillsammans med övrig personal. Arbetet är mycket variationsrikt, ditt uppdrag är att ge stöd och handledning till de boende utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Arbetsuppgifterna kan beskrivas som att motivera, handleda och vara behjälplig i olika vardagssituationer (tvätt, städ personlig omvårdnad, fritidsaktiviteter), upprätthålla sociala kontakter och relationer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- har utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant
- har körkort med behörighet B
Meriterande är om du har kunskap i teckenspråk och vi ser gärna att du har ett intresse för hälsa och idrott.

Vi välkomnar gärna dig som är student och vill prova på arbetslivet under dina pågående studier.

Vi förväntar oss att du är en person som har ett genuint människointresse med ett respektfullt förhållningssätt gentemot alla du möter. Som person är du lugn och stabil med en pedagogisk förmåga och gillar ett varierande arbete. Vi ser också att du är bra på att skapa och behålla sociala kontakter och har förmågan att tillföra en positiv arbetsgemenskap med dina kollegor.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Timavlönad

Tillträde enligt överenskommelse.
3-6 månader.

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-23

Referensnummer:   A507781 - Kopia (2)

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   5

Vi behöver timvikarier för tjänstgöring både dag, kväll och natt.

Kontakt

Kontaktpersoner
Andreas Hill
Enhetschef LSS
0585-489 06

andreas.hill@lekeberg.se
Ing-Mari Tylebrink Eriksson
Samordnare
0585-489 33

Facklig företrädare
Fackliga organisationer
Nås via växeln
0585-487 00

information.lekeberg@lekeberg.se

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi undanber oss direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.