jobb just nu!

Vårdpersonal för sommarvikariat, Lekebergs kommun

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning


Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se

Arbetsbeskrivning

Under våren och sommaren skulle vi behöva din hjälp inom vård- och omsorgsförvaltningen. Vi behöver personer till våra särskilda boenden, hemtjänsten och LSS/Socialpsykiatri.

Vill du arbeta inom vår förvaltning så är du i en organisation där vi sätter människors behov av stöd i centrum. Ett bra bemötande och ett professionellt förhållningssätt till våra brukare är ett ledord för kvalitet inom vårt arbete. Vi arbetar utifrån ett synsätt där vi i alla led fokuserar på att de resurser och förmågor som finns hos varje människa ska tillvaratas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fyllt 18 år och du ska helst vara utbildad undersköterska.
Till vissa tjänster krävs B-körkort.
Vi vill att du är en person som har ett genuint intresse för att arbeta med människor samt har en god planerings- och samarbetsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning:   Heltid / deltid

11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-15

Referensnummer:   A647406

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   50

Arbetstid: Schema.
Schemalagd arbetstid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Anna-Karin Gruffman-Arne
Enhetschef Hemtjänst
0585-487 85

Beatrice Fagerdal
Enhetschef LSS
0585-487 82

Henrik Westerling
Enhetschef Linden
0585-489 43

Facklig företrädare
Fackliga organisationer
Nås via växeln
0585-487 00

Övrigt

Vi intervjuar kontinuerligt under ansökningstiden, gör därför din ansökan redan idag.
Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.