jobb just nu!

Distriktssköterska/sjuksköterska till hemsjukvården

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vård- och omsorgsförvaltningen har under vård- och omsorgsnämnden det samlade ansvaret för vård, omsorg och stöd till äldre och personer med funktionsnedsättning. Förvaltningen är organiserad i uppdrag, biståndskontor och utförare samt tre stabsenheter ekonomi, HR och nämnd- och ledningskansli.

Eskilstuna kommuns sjuksköterskeorganisation består av 95 sjuksköterskor. Inom hemsjukvården arbetar det 32 sjuksköterskor/distriktssköterskor. Vi sitter i fräscha lokaler tillsammans med ReHabenheten. Hos oss är det god stämning och ett trivsamt och social klimat. Vi hjälper och delger varandra nyheter och är generösa med utbildningar för egen kompetensutveckling. Erbjuder du oss din kunskap och ditt engagemang kommer vi att erbjuda en stimulerande, trivsam och positiv arbetsplats. Välkommen till oss i hemsjukvården!

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi två distriktssjuksköterskor/sjuksköterskor med områdesansvar för hemsjukvården!

Hos oss är arbetet fritt och självständigt. Du planerar själv din vecka vilket gör att du har stort utrymme att påverka dina egna arbetsdagar. Ditt övergripande uppdrag är att leda det kommunala hälso- och sjukvårdsuppdraget.

Arbetsuppgifterna består av:
– Leda det medicinska arbetet och göra självständiga bedömningar av sjukvårdsinsatser. Uppdragen utförs som hembesök eller genom handledning eller delegering till omvårdnadspersonal.
– Identifiera och förebygga risker i vården samt kartlägga patientens behov av hälso- och sjukvårdsinsatser.
– Samverka i tvärprofessionella team, utifrån ett vårdvetenskapligt förhållningssätt, såväl internt som externt.
– Arbeta med avvikelser och dokumentation.
- Utföra ordinationer på uppdrag av läkare från slutenvården, primärvården eller efter egen bedömning.

Arbetet sker i första hand på dagtid men det ingår även att arbeta i gemensam jour.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har sjuksköterskeexamen. Du har svensk legitimation som sjuksköterska och har du specialist- eller påbyggnadsutbildning till distriktssköterska är det meriterande men inget krav. Vi vill att du har arbetat några år som sjuksköterska och ett uttalat intresse för att arbeta i hemsjukvården. Erfarenhet av arbete i hemsjukvård är meriterande. Du ska ha god datavana, erfarenhet av att dokumentera i journalsystem och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Arbetet kräver att du har B-körkort och vana av att köra bil.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är trygg i din profession, tar ansvar och har ett reflekterande förhållningssätt. Du är entusiasmerande och har god problemlösningsförmåga. Då en stor del av arbetet är handledning av omvårdnadspersonal är det viktigt att du gillar att på ett pedagogiskt sätt förmedla instruktioner till andra. Eftersom du kommer att möta många olika typer av människor är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och alltid sätter patienten i fokus.

Skicka in din ansökan redan nu då det kan bli aktuellt med löpande urval och intervjuer under annonseringstiden.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-02-26

Referensnummer:   3432:2

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   2

Kontakt

Kontaktpersoner
Anneli Gravander
Enhetschef
070-167 21 24

Peter Poulsen
Rekryteringskonsult
016-710 10 67

Facklig företrädare
Ludmilla Jarlbäck (Dsk)
Representant för Vårdförbundet
070-089 36 27

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.