jobb just nu!

Semestervikariat Hemtjänst

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.
Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.
Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.
Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

Arbetsbeskrivning

Till sommaren 2017 söker vi ett antal semestervikarier till hemtjänsten inom äldreomsorgen. Vi söker personal inom yrkesgrupperna: undersköterska eller vårdbiträde. Är du intresserad av att arbeta redan nu så har vi kontinuerliga vikariatsbehov året om.

Kvalifikationer

Du ska vara 18 år och bör ha en utbildningsbakgrund från omvårdnadsprogrammet. Vi söker dig som har intresse av att hjälpa människor och som vill få erfarenhet av vård och omsorg bland äldre. Du är lyhörd för andras behov, visar ett gott bemötande samt har en god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska krävs, både i tal och skrift. Informations- och introduktionstillfällen kommer att genomföras för nyanställda vikarier. Meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom omvårdnadsarbetet.

För arbete inom hemtjänsten krävs B-körkort.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning:   Heltid / deltid

Enligt överenskommelse.
3-6 månader.

Ansökan

Ansök senast:   2017-06-30

Referensnummer:   3166-16

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1
Ett antal tjänster

Arbetstid: Schema.
Schema med kvällar och helger.

Kontakt

Kontaktperson
Enhetschef för Bemanningsenheten

0346-88 66 69

Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via kommunens Kontaktcen

0346- 88 60 00

Övrigt

Om du känner till vår kommun uppger du i din ansökan var du önskar ditt vikariat. Det finns tjänster både på landsbygd och i tätort. Övriga sökande, ring kontaktperson för en närmare beskrivning var vikariaten finns. Ange i din ansökan under vilken tidsperiod i sommar du kan arbeta.
Glöm ej uppge om du innehar B-körkort!
Anställningsintervjuer sker löpande.