jobb just nu!

Skoljobb/ skolungdom Gata/park

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Söderköping? Här finns möjligheter och utmaningar i en attraktiv kommun, strategiskt belägen vid E22 och med närhet till universitetsstäderna Norrköping och Linköping. Genom delaktighet och närhet till beslut, finns det stora möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling. Verksamheten utgår från medborgarnas behov med fokus på hållbar utveckling. Vår värdegrund; helhetssyn, nytänkande, engagemang och tydlighet, berättar om hur vi som organisation vill vara och uppfattas. Välkommen att skapa framtiden med oss!

Läs mer på www.soderkoping.seArbetsbeskrivning

Teknik- och entreprenad på Serviceförvaltningen söker nu 2 stycken skolungdomar för sommarjobb till gata- och parkenheten.

Vi arbetar för att upprätthålla en god service och skapa trivsamma, vackra och säkra miljöer för de människor som vistas och bor i kommunen.

Du kommer att ingå vårt arbetslag som arbetar praktiskt med park- och gatuarbete ute i våra områden. Arbetet bedrivs utomhus och du bör därför tycka om att vara ute i väder och vind.

Du kommer att arbeta företrädesvis med renhållning såsom tömning av papperskorgar och plocka skräp på gator och torg samt i grönområden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett allmänt intresse av kunna städa gator och parker. Då arbetet sker i arbetslag är samarbetsförmåga en viktig egenskap. Det är också viktigt att du kan ta instruktioner för genomförandet av arbetet och kan arbeta självständigt.

Mopedkörkort klass 1 är ett krav då verksamheten använder transportmoped i det dagliga arbetet.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning:   Heltid / deltid

Tillträde: 2017-06-15 - 2017-08-18

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-10

Referensnummer:   SERN 2017-32

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   2

Kontakt

Kontaktperson
Peter Tauberman
Chef Gata, Park & Fastighet
0121-18658

peter.tauberman@soderkoping.se
Facklig företrädare
Fackliga företrädare
nås via kommunens växel
0121-18 100

Övrigt

Söderköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har Söderköpings kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.