jobb just nu!

Boendestödjare till LSS, Lekebergs kommun

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.

Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt. I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.

Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se


Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en boendestödjare för vikariat till våra servicelägenheter på Kastanjen inom LSS.

Arbetet utgår ifrån varje brukarens individuella behov och önskemål och utförs i enlighet med verksamhetens uppdrag tillsammans med övrig personal. Arbetet är mycket variationsrikt, ditt uppdrag som boendestödjare är att ge stöd och handledning till de boende utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Arbetsuppgifterna kan beskrivas som att motivera, handleda och vara behjälplig i olika vardagssituationer (tvätt, städ personlig omvårdnad, fritidsaktiviteter), upprätthålla sociala kontakter och relationer.
Du kommer även att samarbeta med andra aktörer, både interna och externa och viss del av arbetstiden kan bli aktuell att arbeta inom daglig verksamhet enligt LSS.


Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- har utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant
- har körkort med behörighet B

Vi förväntar oss att du är en person som har ett genuint människointresse med ett respektfullt förhållningssätt gentemot alla du möter. Som person är du lugn och stabil med en pedagogisk förmåga. Du uppskattar ett varierande arbete där du får möjlighet att motivera och stötta våra brukare i deras vardag med kreativitet och tålamod och har ett utvecklings- och lösningsinriktat arbetssätt. Vi ser också att du är bra på att skapa och behålla sociala kontakter och har förmågan att tillföra en positiv arbetsgemenskap med dina kollegor.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Deltid

Tillträde:   2017-11-06

Tidsbegränsad till: 2018-10-05

70 %
6 månader eller längre.

Ansökan

Ansök senast:   2017-10-22

Referensnummer:   A507781

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Schemalagd arbetstid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Andreas Hill
Enhetschef LSS
0585-489 06

andreas.hill@lekeberg.se
Ing-Mari Tylebrink Eriksson
Samordnare
0585-489 33

Facklig företrädare
Fackliga organisationer
Nås via växeln
0585-487 00

information.lekeberg@lekeberg.se

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi undanber oss direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.