jobb just nu!

Arbetsterapeut till Lekebergs kommun

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.

Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt. I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.

Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se


Arbetsbeskrivning

Socialförvaltningen bedriver en bred verksamhet inom äldreomsorg, socialpsykiatri/LSS samt stöd och rådgivning till vuxna inom individ- och familjeomsorg. Vi uppmuntrar till delaktighet och eftersträvar ett gott bemötande med respekt för den personliga integriteten.
Vi söker nu en arbetsterapeut för ett vikariat, deltid.
Vi kan erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete som ger dig bred kompetens i en grupp med god stämning och en positiv anda.
I ditt uppdrag ingår bland annat att arbeta med bedömning och träning av aktivitets- och funktionsförmåga samt hjälpmedelsutprovning. Handledning och utbildningsinsatser till vårdpersonal är viktiga delar i det rehabiliterande förhållningssättet som genomsyrar verksamheterna. Du samverkar och planerar insatserna tillsammans med brukaren, närstående, övriga yrkesgrupper i verksamheten samt även andra samverkanspartners. Vi satsar särskilt på att upprätta individuella vård- och omsorgsplaner där teamarbete och delaktighet är av största vikt.


Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- är legitimerad arbetsterapeut
- har B-körkort samt körvana

Vi ser också att du är utvecklingsinriktad och har lätt för att samarbeta med olika yrkesgrupper samt har en pedagogisk förmåga. Vi ser också att det är viktigt att du kan möta den enskilda individen utifrån individens egna förutsättningar. Arbetet kräver ett stort mått av självständighet, noggrannhet, flexibilitet och ett genuint intresse för människor.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Deltid

Vikariatet beräknas pågå till 31/8 2017. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringen, gör därför din ansökan så snart som möjligt.
75-85%
6 månader eller längre.

Ansökan

Ansök senast:   2017-03-31

Referensnummer:   A440186 - Kopia

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktpersoner
Annemarie Kosmowski
Enhetschef
0585-488 34

Facklig företrädare för FSA
Finns för närvarande ingen lokal företrädare


Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi undanber oss direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.