jobb just nu!

Lärare till Rekarnegymnasiet

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar 42 förskolor, 24 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter, plus ett antal gemensamma enheter som särskolan och verksamhet för barn och ungdomar med funktionsnedsättningar. Tillsammans är vi cirka 3 500 medarbetare.

Våra tre gymnasieskolor, Rinman, Rekarne och S:t Eskil, är populära och i takt med att elevantalet ökar – rekryterar vi nu fler lärare! Vi söker dig som vill hjälpa oss att bli ännu bättre och vi erbjuder dig en utvecklande och inspirerande arbetsmiljö med kreativa och kompetenta kollegor.

Alla lediga tjänster, på respektive skola, hittar du under skolans egen annons. Efter att du registrerat din ansökan kommer du få markera vilken/vilka av tjänsterna som just du är intresserad av. Det ger dig möjlighet att söka flera tjänster samtidigt.

Vill du veta mer om skolorna? – Se vår film på facebook: facebook.com/lararjobbeskilstuna

Detta är en samlingsannons för Rekarnegymnasiets samtliga lärartjänster.

Rekarnegymnasiet är en gymnasieskola med visioner. All verksamhet utgår från en demokratisk grundsyn där alla är lika värda. Skolan är Eskilstunas största gymnasieskola med cirka 1 500 elever. Den ligger naturskönt vid Kronskogens naturområde knappt en kilometer utanför Eskilstuna centrum. Vi utbildar inom områdena bygg, el, fordon, handel, idrott, ekonomi och samhällsvetenskap.

Läs mer om Rekarnegymnasiet och våra program på www.eskilstuna.se/rekarnegymnasiet.

Arbetsbeskrivning

Bredden är vår styrka! Den breda blandningen av program, både yrkes- och högskoleförberedande formar Rekarnegymnasiet till en skola som andas kreativitet, glädje och gemenskap. Vi är stolta över bredden av utbildningar och kurser som vi kan erbjuda och det präglar också stämningen på skolan. Vi är kända för den goda stämningen och arbetsmiljön. Våra elever ger skolan toppbetyg i trygghet och trivsel och vi är stolta över att vara certifierade enligt kvalitetssystemet Qualis.

Alla våra lediga tjänster är tillsvidare och omfattar 100 %. Mentorskap ingår i alla tjänster.

Vi söker nu:

NATIONELLA GYMNASIPROGRAM (undervisning på gymnasienivå)

-Lärare i Matematik & Naturkunskap.
Tjänsten är placerad på El och energiprogrammet. I tjänsten kommer du undervisa båda ämnena till lika stor del.

-Lärare i Engelska – gärna i kombination med annat ämne. Tjänsten är placerad på Ekonomiprogrammet – inriktning juridik.


INTRODUKTIONSPROGRAM (undervisning på grundskolenivå)

-Lärare i Teknik - gärna med behörighet även i NO.
Tjänsten är placerad på introduktionsprogrammet – inriktning språkintroduktion/yrkesintroduktion. Denna tjänst är placerad i våra lokaler i Vilsta. Undervisning av nyanlända elever som läser en valbar inriktning mot fordon och industri. Tyngdpunkten i tjänsten kommer vara undervisning i teknik.

-Lärare i Samhällskunskap - gärna med behörighet i flera SO ämnen.
Tjänsten är placerad på introduktionsprogrammet – inriktning språkintroduktion. Undervisning av nyanlända elever. Tyngdpunkten i tjänsten kommer vara undervisning i Geografi och Historia.

-Lärare i Svenska som andraspråk (SvA)- gärna med behörighet även i svenska och samhällskunskap.
Tjänsten är placerad på introduktionsprogrammet – inriktning språkintroduktion. Undervisning av nyanlända elever. Tyngdpunkten i tjänsten kommer vara undervisning i SvA.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarexamen i efterfrågade ämnen och erfarenhet av att undervisa utifrån gällande läroplan (LGR11/ Gy 2011). För rollen är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift och känner trygghet i att använda IT som en del i din undervisning.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap i klassrummet och kan planera och följa upp ditt arbete. Du har lätt för att kommunicera. Vi tror att du vill utvecklas i din roll som lärare och bidra till skolans fortsatta utveckling. Du är en engagerad medarbetare som har en god samarbetsförmåga och kan skapa förtroenden och lyssna in olika behov.

Välkommen med din ansökan!

Erfarenhet antingen från tidigare tjänst som lärare eller från VFU under utbildning.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde: Höstterminens start 2017

Ansökan

Ansök senast:   2017-02-28

Referensnummer:   3531

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   5
se alla lediga tjänster ovan.

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Sofia Redelius
Rekryteringskonsult
016-710 50 09
070-086 21 65
sofia.redelius@eskilstuna.se

Övrigt

Detta är en samlingsannons för Rekarnegymnasiets samtliga lärartjänster. Efter att du registrerat din ansökan kommer du få markera vilken/vilka av tjänsterna som just du är intresserad av. Det ger dig möjlighet att söka flera tjänster samtidigt.

Vi ber dig söka tjänsterna via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Enligt skollagen (2010:800) krävs att registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas i samband med anställning för den här tjänsten.