jobb just nu!

Badmästare - Kultur och fritid

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

I kommunen finns ett badhus i Tierp med 25 meters bassäng, undervisningsbassäng och en liten plask för de minsta barnen. I Örbyhus finns ett mindre badhus, en 50-meters utomhusbassäng med hopptorn. I Karlholmsbruk finns en undervisningsbassäng. I Söderfors är det en privat arrendator som driver kommunens utomhusbad.

Arbetsplatsen kännetecknas av engagerade medarbetare som bidrar till kommunens välfärd med sin höga kompetens och goda serviceanda.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro. Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna innefattar alla olika verksamhetsuppgifter som förekommer vid en badanläggning, så som badbevakning, simundervisning, tillsyn, provtagning, kassa/receptionsarbete, städ med mera. Du ansvarar för badgästernas säkerhet och trivsel.

Vi erbjuder ett variationsrikt arbete där du får vara med och utveckla verksamheten, våra simskolor och aktiviteter både för vuxna och barn.

Vi tillämpar roterande tjänstgöring vilket innebär att alla moment ingår i ditt ansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har badmästarutbildning, likvärdig utbildning eller erfarenhet från arbete i badanläggning. Du besitter kunskaper i hjärt- och lungräddning och livräddning.

Det är viktigt att du har ett kundfokus och är serviceinriktad. I det personliga mötet mellan kund och personal blir du en viktig del.

Vi vill också att du är ansvarsfylld, har god samarbetsförmåga och har erfarenhet av att arbeta med barn. Ensamarbete förekommer så det krävs att du har hög individuell arbetskapacitet för att verksamheten ska fungera. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-08-20

100 %, Provtjänstgöring kan komma att tillämpas

Ansökan

Ansök senast:   2017-06-25

Referensnummer:   A686584

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   2

Arbetstid: Schema.

Kontakt

Kontaktperson
Gunilla Ström
Fritidsintendent
0293-218324

gunilla.strom@tierp.se
Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjä

0293-21 80 00

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.