jobb just nu!

Fritidspedagog/Förskollärare till Lundbyskolan

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar 42 förskolor, 24 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter, plus ett antal gemensamma enheter som särskolan och verksamhet för barn och ungdomar med funktionsnedsättningar. Tillsammans är vi cirka 3 500 medarbetare.

Lundbyskolan är en F-6 skola med ca 380 elever. Utöver tre fritidshem har vi två arbetslag för lärare, ett för år 1-3 och ett för år 4-6. Skolan har närhet till Parken Zoo med Parkenbadet och Kronskogen som möjliggör aktiviteter och utevistelser. Skolan är centralt belägen vilket gör att vi har nära till det mesta.

Lundbyskolan söker nu en fritidspedagog/förskollärare till tillsvidareanställning!

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en av Eskilstuna kommuns modiga pedagoger? Vi gör skillnad!

På Lundbyskolan ser vi det som en självklarhet att planera, genomföra och följa upp undervisningen/verksamheten, att bidra i det övriga dagliga arbetet och att aktivt arbeta med att stödja och motivera eleverna i deras utveckling, både socialt och kunskapsmässigt.

I din roll som fritidspedagog/förskollärare hjälper du till och verkar för att utveckla fritidshemmet utifrån uppsatta verksamhetsmål och gällande läroplan. Tjänsten innebär att du på förmiddagen kommer att arbeta som resurs i klass eller runt enskild elev utifrån behov. På eftermiddagen ansvarar för ett av fritidshemmen åk F-1.
Du kommer främst att vara delaktig i att planera och genomföra fritidsverksamheten för elever på skolan. Ditt arbete genomförs i nära samarbete med arbetslagen som riktar sig mot fritidshem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en fritidspedagogexamen eller lärarexamen med inriktning mot fritidshem alternativt förskollärarexamen och erfarenhet av praktiskt arbete utifrån gällande aktuell läroplan. Har du erfarenhet av annan pedagogisk verksamhet ser vi positivt på det. För rollen är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Känner du trygghet i att använda IT som en del i ditt arbete är det meriterande.

För oss är det viktigt att du är rätt person och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap i fritidshemmet och kan planera och följa upp ditt arbete. Du har lätt för att kommunicera med både vuxna och barn. Vi tror att du vill utvecklas i din roll som pedagog och bidra till skolans fortsatta utveckling. Du är en engagerad medarbetare som har en god samarbetsförmåga och kan skapa förtroenden och lyssna in olika behov.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast:   2017-02-26

Referensnummer:   3494

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktpersoner
Ann Eldin
Rektor Lundbyskolan
070-658 66 73

Therese Carlsson
Rekryteringskonsult
016-710 39 31

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Enligt skollagen (2010:800) krävs att registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas i samband med anställning för den här tjänsten.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att de inte tas i anspråk av övertalighet och att erforderliga beslut fattas.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster:
Eskilstuna kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.