jobb just nu!

Sjuksköterska till Lekebergs kommun

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.

Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt. I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.

Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se

Lekeberg är en liten kommun som varit sin egen i 20 år. I denna lilla kommun är det nära till den man behöver och nära till beslutsfattare. Lekeberg är dessutom ett naturskönt område och det är en ynnest att, särskilt vår/sommar, få åka runt på hembesök i denna bygd. En av landets finaste golfbanor, Lanna golfbana, är belägen här.
Det tar ca 30-40 min att åka hit med buss/bil från Örebro och Karlskoga.

Arbetsbeskrivning

Inom Socialförvaltningen ingår särskilda boenden, hemtjänst, socialtjänst och LSS/socialpsykiatri med sammanlagt ca 200 medarbetare. I centralorten Fjugesta finns två särskilda boenden, Oxelgården och Linden.
Att jobba som sjuksköterska i kommunal verksamhet är ett ansvarsfullt och varierande arbete. Man är verksam hos patienter i deras eget hem och på våra särskilda boenden. Man lär känna patienterna och deras anhöriga väl vilket ger en god kontinuitet. Arbetsuppgifterna spänner över ett stort område , alltifrån läkemedelshantering, omläggningar, omvårdnad mm till avancerad/palliativ sjukvård.
Vissa tjänster har sin placering vid ett särskilt boende men på kvällar och helger är man verksam i hela kommunen.


Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- är legitimerad sjuksköterska
- har körkort med behörighet B och körvana
- kan uttrycka dig väl både i tal och skrift
- har datorvana

Rollen kräver att du kan arbeta självständigt lika väl som du har lätt för att samarbeta och du behöver ha förmågan att kunna planera och strukturera ditt arbete. Du har ett genuint intresse för människor och har ett professionellt bemötande gentemot brukare, anhöriga och kollegor. Du är ansvarstagande och självständig och är öppen för idéer och har förmågan att hitta lösningar och möjligheter i olika situationer.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-05

Referensnummer:   A511610

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstiden är schemalagd med helgtjänstgöring.

Kontakt

Kontaktperson
Annemarie Kosmowski
Enhetschef
0585-488 34

Facklig företrädare
Fackliga organisationer
Nås via växeln
0585-487 00

information.lekeberg@lekeberg.se

Övrigt

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi undanber oss direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.