jobb just nu!

Lärare i grundskolans senare år (sv/ so/eng)

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med planer för en internationell flygplats i Sälen.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en ny kollega till oss på Ungärde skola 7-9 . Skolan tillhör norra rektorsområdet i Malung- Sälens kommun och är belägen i Lima, 3 mil söder om Sälenfjällen. Verksamheten omfattar årskurserna F-9 samt särskola och fritidshem. Totalt går här ca 210 elever.

Vi letar efter dig som vill arbeta mot grundskolans senare år i ;
-Svenska/SO ca 50%
-Engelska ca 50%

Det är möjligt att se detta som en heltidstjänst eller som två deltidstjänster.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
* har behörighet att undervisa i årskurserna 7-9
* har god kännedom om aktuella styrdokument
* vill utveckla dig som pedagog
* har lätt för att kommunicera och samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-08-13

50-100%

Ansökan

Referensnummer:   A782909

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Anställningarna omfattas av registerkontroll.

Malung-Sälens kommun har i denna rekrytering tagit ställning till de mediala rekryteringskanaler som ska användas och undanbeder sig all kontakt med säljare!