jobb just nu!

Biståndshandläggare - semestervikariat

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande.

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde som du kan läsa mer under www.karlskoga.se/finska
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!Socialförvaltningen arbetar för att alla medborgare, vid behov ska kunna få den hjälp som de i olika situationer kan behöva. Detta görs inom ramen för socialtjänstens uppdrag och olika lagstiftningar samt utifrån socialförvaltningens värdegrund. Det kan gälla hemvård, särskilt boende, råd och stöd till personer med funktionsnedsättning, försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet.
Socialförvaltningen är uppdelad i två sektioner vård och omsorg samt individ, familj och funktionsnedsättning.

Arbetsbeskrivning

Som biståndshandläggare inom vård och omsorg är det din uppgift att utreda och bedöma den enskildes behov samt fatta beslut om insatser enligt Socialtjänstlagen. Du ansvarar även för uppföljning av beviljade insatser samt deltar vid vårdplaneringsmöten. Förutom kontakt med brukare och anhöriga
har du ett nära samarbete med omvårdnadspersonal, arbetsterapeuter, sjuksköterskor samt enhetschefer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomutbildning eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Du har ett professionellt förhållningssätt gentemot medborgare, brukare och samarbetspartners. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har datorvana. Erfarenhet av verksamhetssystemet Procapita och erfarenhet av handläggning utifrån ÄBIC är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort för bil är ett krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning:   Heltid

Sommarvikariat under juni - augusti. Tillträde efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast:   2017-03-31

Referensnummer:   bistånd semestervik

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Christine Loiske Björkman
Enhetschef
0586-620 51

Fackliga företrädare
Vision, Birgitta Nässlander

0586-618 72

SSR, Mikael Appelqvist

0586-617 63

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-110 10 29.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.