jobb just nu!

S:t Eskils gymnasium söker lärare

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar 42 förskolor, 24 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter, plus ett antal gemensamma enheter som särskolan och verksamhet för barn och ungdomar med funktionsnedsättningar. Tillsammans är vi cirka 3 500 medarbetare.

Våra tre gymnasieskolor, Rinman, Rekarne och S:t Eskil, är populära och i takt med att elevantalet ökar – rekryterar vi nu fler lärare! Vi söker dig som vill hjälpa oss att bli ännu bättre och vi erbjuder dig en utvecklande och inspirerande arbetsmiljö med kreativa och kompetenta kollegor.

Alla lediga tjänster, på respektive skola, hittar du under skolans egen annons. Efter att du registrerat din ansökan kommer du få markera vilken/vilka av tjänsterna som just du är intresserad av. Det ger dig möjlighet att söka flera tjänster samtidigt.

Vill du veta mer om skolorna? – Se vår film på facebook: Lärarjobb i Eskilstuna Kommun.

S:t Eskils gymnasium – Eskilstuna International College är Eskilstunas gamla läroverk, vilket gör att vi är en skola med stolta traditioner och samtidigt en modern skola med många spännande utbildningar. Vi har ca 900 elever fördelade på våra teoretiska och praktiska program samt våra internationella program. Vi är en certifierad FN-skola och har en stark internationell profil. Vi arbetar kontinuerligt och systematiskt med kvalitet och utveckling vilket medfört att vi sedan VT 2016 är en Qualiscertifierad skola.

Vi är centralt belägna med cirka 5 minuters gångavstånd från både tåg- och busstation.

För att läsa mer om S:t Eskils gymnasium och våra program, gå till https://www.eskilstuna.se/steskilsgymnasium

Du kan också följa oss på Facebook, S:t Eskils gymnasium Eskilstuna

Detta är en samlingsannons för S:t Eskils samtliga lärartjänster. Längre ner i annonsen kan du se vilka tjänster som finns att söka.

Arbetsbeskrivning

Söker du en tillåtande och kreativ arbetsmiljö? Vill du tillsammans med dina kollegor utmanas och möta elevers behov och höga krav på resultat? Vågar du tänka nytt och på ett kreativt sätt plocka in vår samtid i undervisningen? Då vill vi att du söker dig till oss!

Just nu söker vi till Samhällsvetenskapsprogrammet:
- Lärare med behörighet på gymnasienivå i psykologi (50%) och idrott (50%), mycket goda kunskaper i engelska, tillsvidareanställning
- Lärare med behörighet på gymnasiet i spanska (50%) och engelska (50%), tillsvidareanställning, meriterande med erfarenhet av utbyte med skolor i andra länder
- Lärare med behörighet på gymnasiet i religion (70%) och ytterligare ett ämne (30%), meriterande med behörighet i historia, mycket goda kunskaper i engelska, tillsvidare

Estetiska programmet:
- Lärare med behörighet på gymnasiet i musik med inriktning slagverk eller i andra hand instrumentalpedagog med inriktning slagverk, mycket goda kunskaper i engelska, vikariat under läsåret 2017/2018, 50-75%

I alla tjänster ingår mentorskap. Hos oss lägger vi vikt på förmågan att samarbeta och du kommer att ingå i ett arbetslag. I rollen som musiklärare kommer du också att ha ett nära samarbete med körledare och ljudtekniker samt att kvällsarbete kommer förekomma. Då skolan har en stark internationell profil kommer du mer eller mindre dagligen använda det engelska språket i mötet med elever och lärare. Det kommer därför vara viktigt att du känner dig trygg med att tala och skriva på engelska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarexamen och erfarenhet av att undervisa utifrån gällande läroplan (Gy 2011). Till tjänsten som musiklärare söker vi i andra hand dig som är instrumentalpedagog med inriktning slagverk. Som lärare hos oss är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift och känner trygghet i att använda IT som en del i din undervisning.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap i klassrummet och kan planera och följa upp ditt arbete. Du har lätt för att kommunicera. Vi tror att du vill utvecklas i din roll som lärare och bidra till skolans fortsatta utveckling. Du är en engagerad medarbetare som har en god samarbetsförmåga och kan skapa förtroenden och lyssna in olika behov.

Är du intresserad av att bli vår nya kollega?
Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde: Höstterminens start 2017
Omfattning och anställnigsform är olika beroende på tjänst. Se ovan i annonsen.

Ansökan

Ansök senast:   2017-02-28

Referensnummer:   3530

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   4

Kontakt

Kontaktpersoner
Annika Snickars (ej tillgänglig 20/2 - 24/2)
Rekryteringskonsult
016-710 50 14

Johan Ahlqvist (endast tillgänglig 20/2 - 23/2)
Rektor
016-710 29 21

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Enligt skollagen (2010:800) krävs att registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas i samband med anställning för den här tjänsten.