jobb just nu!

Kontrollanter jordbruksstöd

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 200 personer och vår chef är landshövding Kenneth Johansson.

Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län skulle du vara rätt person för oss.

Enheten Lantbruk handlägger, kontrollerar och beslutar om EU-stöd inom jordbruket. En stor del av stöden är miljöersättningar som ska bidra till att uppfylla de svenska miljökvalitetsmålen. På Lantbruk bedrivs även kurs- och rådgivningsverksamhet riktad till lantbrukare.

Arbetsuppgifter

Kontrollerna innebär självständigt genomförande av fältkontroller och djurkontroller samt kontorsarbete bestående av dokumentation och bearbetning av data. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, förmåga att göra bedömningar i fält och att kunna kommunicera med lantbrukare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är agronom, lantmästare eller har annan, som arbetsgivaren bedömer som lämplig, utbildning inom området. Erfarenhet från kontroll av jordbrukarstöd och från praktiska förhållanden inom lantbruket är önskvärt. B-körkort och goda datakunskaper är ett krav. Då en del av kontrollerna avser växtodling och en del djurhållning ser vi gärna båda kompetensområden representerade bland de sökande.

Som person är du ansvarstagande, självgående, noggrann och strukturerad. Du tycker om att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra och du har förmåga att skapa goda relationer. Stor vikt kommer att fästas vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Säsongsanställning, huvudsakligen från och med mitten av maj till och med november 2018 men kan variera mellan olika kontrollanter beroende på verksamhetens behov.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   112-1130-2018

Gör ansökan

Övrigt

För att arbeta hos oss ska du dela statens gemensamma värdegrund. Dess sex principer anger inriktningen för hur myndigheter och statsanställda ska ta sig an sina uppdrag.
o Demokrati
o Legalitet
o Objektivitet, saklighet och likabehandling
o Fri åsiktsbildning
o Respekt för alla människors lika värde
o Effektivitet och service

Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt offentlighetsprincipen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsogsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och spara enligt personuppgiftslagen (PUL).

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.