jobb just nu!

Personliga assistenter till personalpool på bemanningsenheten

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vård- och omsorgsförvaltningen har under vård- och omsorgsnämnden det samlade ansvaret för vård, omsorg och stöd till äldre och personer med funktionsnedsättning. Förvaltningen är organiserad i uppdrag, biståndskontor och utförare samt tre stabsenheter ekonomi, HR och nämnd- och ledningskansli.

På bemanningsenheten arbetar idag cirka 20 personer med bemanningsfrågor. Bemanningsenhetens uppdrag är att inom vård- och omsorgsförvaltningen tillgodose den tillfälliga bemanningen. Vi bemannar ordinärt boende, särskilt boende, LSS, socialpsykiatrin, personlig assistans och kök. Tjänsterna är tillsvidareanställningar i personalpoolen för personlig assistans.
Vill du läsa mer om oss kan du använda den här länken:
http://www.eskilstuna.se/bemanningsenheten

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i en flexibel roll som personlig assistent med ett varierande och utvecklande arbete? Bemanningsenheten söker nu sex personliga assistenter till Vård och omsorgsförvaltningens personalpool!

Du kommer att ingå i en personalpool bestående av 18 personer, vars uppdrag är att bemanna vård och omsorgsförvaltningens alla ärenden inom personlig assistans.
Inom vård- och omsorgsförvaltningens verksamhetsområde ska socialt stöd, service och omsorg ges utifrån ett hälsofrämjande förhållningssätt där brukaren sätts i fokus och dennes förmågor och resurser tas tillvara.
I verksamheterna ska dagen utformas så att den stärker brukarens fysiska och psykiska välbefinnande genom att tillvarata dennes egna initiativ och uppmuntra till samspel med omvärlden för att bidra till meningsfullhet och sammanhang.
Arbetsuppgifterna innefattar förekommande sysslor i hemmet så som att tvätta, städa och sköta brukarens personliga hygien. Du umgås med brukaren i vardagen, utför delegerade sjukvårdsuppgifter samt dokumenterar löpande. Arbetsuppgifterna kan variera mycket beroende på brukarens behov av stöd. Vissa arbetsplatser innefattar särskilt mycket omvårdnad. Flera av våra brukare har pälsdjur samt är rökare, det är därför viktigt att du kan arbeta även i dessa miljöer. Aktiviteter som bad i klorvatten kan även förekomma.
Du arbetar heltid utifrån schemalagd arbetstid i form av dagtid, kvällar och helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har avslutat omvårdnadsprogrammet eller har annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du genomgått Sunne utbildningen ser vi det som meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete, har jobbat som personlig assistent och har erfarenhet av att jobba med personer med autism. Har du erfarenhet av att arbeta enligt ett pedagogiskt förhållnings- och arbetssätt [PFA] är det positivt. Då vissa brukare bor en bit utanför Eskilstuna är det starkt meriterande om du har B-körkort manuell växlad. Vi ser gärna att du är van att köra bil.

Som person är du strukturerad och kvalitetsmedveten i ditt arbete. Vi ser att du har mycket god samarbetsförmåga och alltid strävar efter ett gott bemötande. Du kan arbeta självständigt och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är lugn, stabil och kan hantera pressade situationer på ett bra sätt. Du har ett stort engagemang och intresse för målgruppen samt är en person som trivs med att ta eget ansvar.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-03-01

Enligt överenskommels

Ansökan

Ansök senast:   2017-02-27

Referensnummer:   3501

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   6

Kontakt

Kontaktpersoner
Robert Ragnebrandt
Rekryteringskonsult
016-710 24 85

Malin Medin
Rekryteringskonsult
016-710 31 47

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.