jobb just nu!

Förskollärare alt. lärare mot yngre åldrar, Hidinge skola, Lekebergs kommun

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se

Hidinge skola är belägen i Lanna, ett stenkast från E18, i norra delen av kommunen.
Skolan har på senare tid byggts om och byggts till, för att möta det växande behovet av inflytt-ning. Lokalerna är anpassade för att ge en god utbildning i flera avseenden, där alla klassrum har tillhörande grupprum, det finns en NO-sal, en sal för Hem- och konsumentkunskap samt rejäla ytor för fysisk aktivitet såväl utomhus som inomhus.
Vi har en välutbildad personalgrupp inom alla områden och behörigheten är 100 %. Intern fortbildning inom ledarskap och ICDP, där medarbetarna har hög delaktighet och stora på-verkansmöjligheter, har skapat ett gott arbetsklimat för såväl elever som personal. Skolan har genom åren haft hög måluppfyllelse och ovan nämnda arbete har visat sig leda till fortsatt gott resultat.

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som lärare på Hidinge skola innebär att leda arbetet för elever så att de utvecklas som individer såväl i kunskapshänseende som socialt. En tjänst på vår skola innebär möjligheter till utmaningar inom hela skolans verksamhet.
Tillsammans med dina kollegor ska du arbeta för att utveckla en hög kvalitet i elevernas utbildning och bästa tänkbara undervisningsmiljö för de yngsta.
Arbetsuppgifterna fokuserar på förskoleklassen men även en viss del i fritidshemmet och samverkan med förskola och grundskola är en del av arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- har examen och legitimation som förskollärare alternativt för att undervisa i grundskolans yngre åldrar

Meriterande:
-ICDP
- BFL
-LIP
-Specialpedagogik

Du stimuleras av att arbeta i en social gemenskap med högt i tak och fokus på verksamhetsutveckling. Förmåga att arbeta självständigt men också tillsammans med andra är en självklarhet. Förmåga att utveckla och bibehålla goda relationer där stor vikt läggs på individens känsla av sammanhang är av stor vikt.
Dina möjligheter att utvecklas som pedagog och människa är goda då vår skola hela tiden strävar efter hög delaktighet och en god arbetsmiljö där ett helhetstänk prioriteras.
Vi lägger vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde augusti 2017.
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-28

Referensnummer:   A670596 - Kopia

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktpersoner
Ulrika Lagnesjö
Samordnare
0585-488 64

Annelie Lantz
Arbetslagsledare F-3
0585-488 62

Facklig företrädare
Facklig företrädare
Nås via växeln
0585-487 00

Övrigt

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.