jobb just nu!

Sjuksköterskor som vill göra skillnad inom äldrevården

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vård- och omsorgsförvaltningen har under vård- och omsorgsnämnden det samlade ansvaret för vård, omsorg och stöd till äldre och personer med funktionsnedsättning. Förvaltningen är organiserad i uppdrag, biståndskontor och utförare samt tre stabsenheter ekonomi, HR och nämnd- och ledningskansli.

Eskilstuna kommuns sjuksköterskeorganisation består av 95 sjuksköterskor. Vi hjälper och delger varandra nyheter och är generösa med utbildningar för egen kompetensutveckling. Erbjuder du oss din kunskap och ditt engagemang kommer vi att erbjuda en stimulerande, trivsam och positiv arbetsplats. Vi liksom hela Eskilstuna kommun är en rökfri arbetsplats.

Vi söker nu tre sjuksköterskor med följande placeringar och tjänstgöringsgrad:
Måsta äng, 100%. Tilltänkt tillträde 20/3-2017
Läs mer om Måsta äng här: http://www.eskilstuna.se/omsorg-och-stod/aldreomsorg-och-senior/boenden-for-aldre/vard--och-omsorgsboenden-sarskilt-boende/masta-ang.html

Djurgården, 90%. Tilltänkt tillträde 15/5-2017
Läs mer om Djurgården här: http://www.eskilstuna.se/omsorg-och-stod/aldreomsorg-och-senior/boenden-for-aldre/vard--och-omsorgsboenden-sarskilt-boende/djurgarden.html

Pooltjänst, 100%. Tilltänkt tillträde 18/4-2017
Som poolsjuksköterska täcker du upp för andra kollegor på enheten, både på kortare eller längre vikariat. Detta är en perfekt tjänst för dig som trivs med att arbeta på och se flera olika boenden inom enheten, men ändå ha en basplacering när du inte är utbokad.

Arbetsbeskrivning

Är du en engagerad sjuksköterska som har intresse för geriatrik, trivs med eget ansvar och att ta egna beslut? Då kommer du trivas hos oss!

Ditt övergripande ansvar är att arbeta processinriktat och leda det kommunala hälso- och sjukvårdsuppdraget där du arbetar med personcentrerad vård. Uppdraget har många dimensioner där en viktig del är att använda sig av evidensbaserad praktik utifrån gällande metodik i det dagliga arbetet. Vi arbetar även med relevant medicinsk teknik och användandet av evidensbaserade skattningsverktyg. Som sjuksköterska arbetar vi utifrån förvaltningens riktlinjer kring värdegrund och etik. Det är särskilt viktigt i mötet med både patienter och andra medarbetare.

Du arbetar självständigt med bedömningar, identifierar och förebygger risker samt kartlägger behovet av hälso- och sjukvårdsåtgärder. Du arbetar också med avvikelser och dokumentation. Arbetet sker i nära samarbete med omvårdnadspersonal. Trivs du i att pedagogiskt undervisa personal kommer du passa hos oss.

Arbetet sker främst på dagtid samt ca 2-3 jourpass kväll och helg på en 6 veckors period.

Läs gärna mer om de aktuella boendena genom att klicka på länkarna i annonsens ingress.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har sjuksköterskeexamen. Har du vidareutbildning inom rehabilitering, geriatrik, psykisk ohälsa för äldre eller liknande är det meriterande. Du har svensk legitimation som sjuksköterska och om du har erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska är det meriterande. För att lyckas i rollen behöver du ha datavana, erfarenhet av att dokumentera i journalsystem samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Det en fördel om du har arbetat med kvalitetsregister så som exempelvis Senior alert eller Palliativa registret men det är inget krav. Har du erfarenhet av att utbilda/handleda personal är det en stor fördel. Du behöver ha B-körkort och vana av att köra bil.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är trygg i din profession och har mycket god förmåga att göra självständiga bedömningar. Du tar ansvar och har ett reflekterande förhållningssätt. Har du god samarbetsförmåga, kan motivera och engagera kollegor och omvårdnadspersonal och är duktig på att lösa problem kommer du att trivas som sjuksköterska hos oss. Då en stor del av arbetet är handledning av personal i omvårdnadsarbete är det viktigt att du gillar att på ett pedagogiskt sätt förmedla instruktioner till andra.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-01-29

Referensnummer:   3428

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   3

Kontakt

Kontaktperson
Peter Poulsen
Rekryteringskonsult
016-710 10 67

Facklig företrädare
Fackliga företrädare lämnas av rekryteringskonsuÖvrigt

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.