jobb just nu!

Timvikarier till Bemanningsenheten

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Falkenbergs kommun har ett attraktivt läge mitt på hallandskusten och kommunens vision sammanfattas i att ”Vi växer för en hållbar framtid”. Uttrycket avspeglas i de satsningar vi gjort på förnybar energi, miljövård och hänsynsfull utbyggnad av stad och landsbygd. Vi vill värna om våra kommande generationers handlingsutrymme. Växande, hållbarhet, närhet, upplevelser och möjligheter är de ledord vi vill skall prägla allt som händer i kommunen. Kommunen har 40 700 invånare och är till ytan störst i Halland. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling.

Vi som arbetsgivare vill skapa mångfald genom att ta vara på alla Dina kvaliteter som medarbetare. Vi arbetar aktivt med friskvård för att skapa en god arbetsmiljö och vi värnar om jämställdhet. Genom vår personalförening får du tillgång till en lång rad spännande aktiviteter och vi tror också på en rökfri arbetsplats för både Din och våra kunders skull!

Socialförvaltningen är en av kommunens två största förvaltningar med ca 1 000 tillsvidareanställda.
Förvaltningen har som uppdrag att bistå våra kommuninvånare med vård och omsorg vid alla tillfällen i livet.

Är Du vår nästa medarbetare?Arbetsbeskrivning

Vi söker timvikarier till vår Bemanningsenhet. Du kommer att ha längre och kortare uppdrag över hela kommunen. Arbetsuppgifterna består av omvårdnad, stöd och service till personer genom hemtjänst eller i särskilt boende.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gått Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller motsvarande vuxenutbildning. Har du KY-utbildning inom området ser vi det som meriterande. Du är minst 18 år fyllda, innehar B-körkort och tillgång till bil för att kunna förflytta dig mellan de olika arbetsplatserna, har god datorvana och goda kunskaper i det svenska språket.

För att trivas hos oss på Bemanningsenheten behöver du vara flexibel och ha intresse av att arbeta med flera verksamheter och med varierande arbetsuppgifter. Du trivs med ett tidvis högt arbetstempo och har förmågan att anpassa dig efter situation. Du samarbetar bra med andra och relaterar till dem på ett smidigt sätt. Du stödjer dina kollegor, har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och levererar hög kvalité i ditt arbete. Du är initiativrik och lyhörd för brukarens behov och känner en självklar respekt för dina medmänniskor.

Känner du igen dig? Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet eftersom du spelar en avgörande roll i våra brukares vardag.

Är du outbildad men känner igen dig i beskrivningen av vem vi söker? Vill du prova på och se om äldreomsorgen passar dig? Då erbjuder vi dig möjligheten att under en period av maximalt 250 dagar arbeta i vår verksamhet.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Timavlönad

Snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-09-30

Referensnummer:   3070-17

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1
Ett antal tjänster

Arbetstid: Schema.
Dagar, kvällar och helger.

Kontakt

Kontaktperson
Annika Hoffsten Hultén
Enhetschef
0346-88 66 69

Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via kommunens Kontaktcen

0346- 88 60 00

Övrigt

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.