jobb just nu!

Fritidsledare/cafévärd till Lekebergsskolan 7-9

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se


Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som vill arbeta som fritidsledare/värd i vår cafeteria på skolan.

På Lekebergsskolan 7-9 går idag ca 245 elever och arbetar ca 25 lärare. Gymnasium och SFI finns också på skolan. Personalen är organiserad i arbetslag som alla är mycket engagerade och arbetar för en hög måluppfyllelse och för att varje elev ska få bli sitt bästa jag genom en trygg och lyckad skolgång. Ett större skolutvecklingsarbete sker där formativ bedömning står i fokus.

Som fritidsledare och cafévärd är du en del av skolans dagliga verksamhet och ansvarar för skolans cafeteria dit eleverna kommer för att umgås och fika. Du har ansvar för rastverksamheten samt ekonomi och vissa inköp.
Du är delaktig i trygghetsarbetet kring eleverna och arbetet handlar mycket om att arbeta nära elever, lärare och övrig personal. Som cafévärd utgör du en viktig del av elevernas sociala tillvaro på skolan och cafét blir ofta en viktig knytpunkt att samlas vid.
I arbetet ingår att vara behjälplig med olika administrativa uppgifter, service till besökare och vid möten på skolan, samt att hjälpa till vid avslutningar och andra arrangemang.
Kortare timvikariat på skolan ingår i arbetet. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- är fritidsledare eller har annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
-har erfarenhet av att arbeta med ungdomar

Vi förväntar oss av dig att du har ett gott förhållningssätt som baseras på skolans värdegrund och är en god förebild för ungdomarna. Du har ett genuint intresse för människor och uppskattar ett varierande arbete. I ditt arbetssätt är du serviceinriktad, flexibel och har initiativförmåga. Du kan arbeta självständigt likaväl som att samarbeta med både vuxna och ungdomar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Deltid

Tillträde i augusti 2017.
80%
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-23

Referensnummer:   A679836

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Eva Broberg
Rektor
0585-488 22

eva.broberg@lekeberg.se
Facklig företrädare
Facklig företrädare
Nås via växeln
0585-487 00

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.