jobb just nu!

Ekorrens förskola söker förskollärare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med planer för en internationell flygplats i Sälen.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsuppgifter

Malung-Sälens kommuns förskolor arbetar enligt Läroplan för förskolan (Lpfö-98). Förskolan ska lägga grunden för ett livslångt lärande. Verksamheten ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn. Vi genomför verksamheten så att leken, kreativiteten och det lustfyllda lärandet stärker barnets intresse för att lära och erövra nya erfarenheter. Via leken lär sig barnet språk, matematik, natur och teknik samt socialt samspel.
En viktig del i arbetet är kontakten med föräldrar/målsmän där din roll ska vara kommunikativ och lösningsfokuserad.

Just nu söker vi två förskollärare till Ekorrens förskoleområde.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med barn.

Med din utbildningsbakgrund har du god kännedom om förskolans mål och riktlinjer enligt läroplanen samt din egna förståelse för uppdraget.

Som förskollärare hos oss kommer du vara en viktig del i arbetet med utvecklingen av vårt systematiska kvalitetsarbete likväl som i utvecklingen av den dagliga verksamheten.

Vi värdesätter kvalitéer så som flexibilitet, lyhördhet och ett gott bemötande.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-08-06

Ansökan

Referensnummer:   A781696

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten omfattas av registerkontroll.
Inför rekryteringsarbetet har Malung-Sälens kommun tagit ställning till de rekryteringskanaler som ska användas och avböjer därför all kontakt för säljande ändamål, för tjänster så som mediapublicering, rekryteringssajter eller liknande.