jobb just nu!

Ekonomibiträden, sommaren 2017

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vård- och omsorgsförvaltningen har under vård- och omsorgsnämnden det samlade ansvaret för vård, omsorg och stöd till äldre och personer med funktionsnedsättning. Förvaltningen är organiserad i uppdrag, biståndskontor och utförare samt tre stabsenheter ekonomi, HR och nämnd- och ledningskansli.

Kostenheten omfattar elva produktionskök som ligger i nära anslutning till de olika boendena inom äldreomsorg samt en stab med kostchef, kostkonsulent och dietist. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill ha ett av Sveriges viktigaste sommarjobb, där du kan göra skillnad för människor! Har du också möjlighet att arbeta extra redan nu? Varmt välkommen med din ansökan! Den här annonsen ingår i en samling av annonser till Vård-och omsorgsförvaltningens sommarrekrytering 2017 i Eskilstuna kommun.

Arbetet innebär att man bakar, bereder sallader, diskar, städar och är behjälplig i köket. Du kan också få jobba med servering och kassahantering. Hos oss lagar vi mat från grunden som lockar till matglädje. Målsättningen är att maten ska vara god, näringsriktig, inspirerande och hälsosam och att våra kunder ska vara nöjda. Vi arbetar utefter riskbaserad egenkontroll.

Kvalifikationer

För att jobba som ekonomibiträde hos oss behöver du ha en gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning inom hotell och restaurang med inriktning restaurang och måltidsservice eller motsvarande. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ser vi det som meriterande.

För att undvika missförstånd i tillagning av till exempel specialkost är det viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.
Har du tidigare arbetat i storkök där omfattningen legat runt 200 portioner per dag eller mer så kommer du fort in i arbetet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att tillaga specialkost och att du har goda kunskaper i HACCP.

Dina personliga egenskaper är viktiga och för att lyckas i rollen krävs det att du är självständig, flexibel, kan ta initiativ och göra prioriteringar. Du är glad och trevlig mot brukare och kollegor och har en förmåga att hålla högt tempo med flera saker på gång samtidigt.

Du behöver kunna jobba dagtid och helger. Vi förutsätter att du kan ta dig till och från jobbet. Det är önskvärt om du är 18 år, men inget krav. På vissa arbetsplatser krävs att du har B-körkort.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning:   Timavlönad

Timanställning och/eller semestervikariat sommaren 2017 Enligt överenskommelse.
Vid behovsanställning

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-29

Referensnummer:   3367:7

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   10

Kontakt

Kontaktperson
Bemanningsenheten
Bemanningassistent
Telefontid måndag – fredag 08:00 – 10:00
016-710 74 18
Bemanningsenheten.vuxen@eskilstuna.se

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.