jobb just nu!

Hem och konsumentkunskapslärare Grundsärskola

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se/ />
Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Arbetsbeskrivning

Tillsammans med dina kollegor planerar, genomför och utvärderar du din undervisning utifrån styrdokumenten. I arbetsuppgifterna ingår det att bedöma och dokumentera elevernas kunskapsutveckling i vårt digitala system. Läroplanens kapitel 1 och 2 ska vara väl synlig i din undervisning. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt med vårdnadshavare och berörda myndigheter.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i Hem och konsumentkunskap.
Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
Vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga, att du arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Du har pedagogisk insikt, Har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Anpassar sättet att förmedla sitt budskap till mottagaren.
Du är uthållig, Förblir motiverad och effektiv trots bakslag och besvikelser. Arbetar på tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Deltid

Tillträde:   2017-10-01

Tidsbegränsad till: 2017-12-21

Intervjuer sker löpande
20%

Ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Liselotte Granath
Rektor
0171-626737

liselotte.granath@enkoping.se
Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens växel

0171-62 50 00

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-101029.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.