jobb just nu!

Vi söker vikarierande enhetschefer under sommaren

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med planer för en internationell flygplats i Sälen.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsbeskrivning

I olika omfattning och i olika skeden av livet behöver vi människor stöd, hjälp och omvårdnad på olika sätt.

I Malung-Sälens kommun har Socialförvaltningen ansvar för insatser utifrån SOL och LSS. Vi ska verka för att du som äldre eller med något funktionshinder får möjlighet att leva och bo självständigt under tryggt förhållande samt ha möjlighet till en aktiv och meningsfull tillvaro i gemenskap med andra.

Under sommaren behöver vi stärka upp med vikarierande enhetchefer för att ersätta våra ordinarie under deras semester. Vi erbjuder dig som vikarierande enhetschef stimulerande och omväxlande arbetsdagar. Du kommer i huvudsak ansvara för att verksamheten bedrivs enligt de riktlinjer och krav som finns, kontakta med medarbetare och brukare/anhöriga samt ekonomi och lönehantering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av att prova på enhetschefsrollen. Kanske har du tidigare ledarerfarenhet eller utbildning inom området som du är intresserad av att prova på i rollen som enhetschef? Vi tror att du har förkunskaper inom SOL eller LSS-arbete och att du brinner för att lösningsfokuserat skapa de bästa möjliga förutsättningarna på enheten.

Du behöver ha grundläggande kunskaper inom ekonomi och personal/lönefrågor.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde sker enligt överenskommelse och anställningens omfattning/tidsbegränsning varierar utifrån hur lång semester enhetschef har.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-02

Referensnummer:   A661652

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Maria Eskel
Socialchef
0280-18464

maria.eskel@malung-salen.se

Övrigt

Vi rekryterar löpande så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt!