jobb just nu!

Vi söker en socialsekreterare

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med planer för en internationell flygplats i Sälen.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsbeskrivning

Individ- och familjeomsorgen i Malung-Sälen är en samlad socialtjänst under socialnämnden, innehållande Försörjningsstöd, Missbruk/Vuxna, Barn och Unga, Ensamkommande barn (EKB), Familjerätt samt Öppenvård. Enheten består av en erfaren personalgrupp med öppet och trevligt klimat där det är självklart att vi hjälps åt och stöttar varandra inom grupperna.

Just nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team inom vuxenärenden under vikariat för en av våra ordinarie medarbetare som är föräldraledig. Du kommer arbeta med ärenden inom missbruk samt försörjningsstöd. Uppskattar du ett dynamiskt arbete där du själv ansvarar för dina arbetsuppgifter men ändå tar hjälp av- och stöttar dina kollegor så tror vi att denna tjänst kan passa dig bra. Goda relationer samt öppenhet genomlyser medarbetarskapet i hela vår verksamhet. Du arbetar med myndighetsutövning utifrån aktuell lagstiftning och ditt uppdrag är att arbeta utifrån individens behov. Enheten är inne i en utvecklingsprocess och här finns stora möjligheter att vara delaktig.

Vi erbjuder bland annat:
- Extern handledning
- 1 timme gemensam friskvård per vecka
- Hälsopeng
- Möjlighet att jobba hemifrån
- Konkurrenskraftig lön

Kvalifikationer

Vi söker dig med socionomexamen eller likvärdig utbildning. Du ska ha kunskaper inom aktuell sociallagstiftning, gärna med arbetslivserfarenhet inom socialtjänsten.

Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, ta egna initiativ och vara lyhörd mot både dina medarbetare men även mot dem du möter i tjänsten. Du behöver vara flexibel och ha förmåga att prioritera i arbetet, samtidigt som du ska kunna ha flera arbetsuppgifter pågående samtidigt. Att du vill vara en del av vår arbetsgrupp är en viktig faktor för verksamheten.
Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och möjlighet ges att vara delaktig i verksamhetens framtida utveckling. Du ska ha ett genuint intresse för individen och utveckling.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2018-01-01

Tidsbegränsad till: 2018-08-31

6 månader eller längre.

Ansökan

Ansök senast:   2017-10-08

Referensnummer:   A712131

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Karin Birgersdotter
Enhetschef Individ- och familjeomsorg
0280-181 00 (växeln)

karin.birgersdotter@malung-salen.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har Malung-Sälens kommun tagit ställning till de rekryteringskanaler som ska användas och avböjer därför all kontakt för säljande ändamål för tjänster, såsom mediepublicering, rekryteringssajter eller liknande.