jobb just nu!

Arbetsmarknads- och integrationshandledare, Lekebergs kommun

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se


Arbetsbeskrivning

Arbetsmarknads- och Integrationsenheten (AMI) i Lekeberg söker en vikarierande arbetsmarknads- och Integrationshandledare.

Handledaren kommer vara anställd på AMI och kommer arbeta för kommunens arbetsmarknads- och integrationsansvar, där uppdraget är att få människor i självförsörjning samt svara för kommunens flyktingmottagande och integrationsinsatser. AMI samverkar bl.a. med det privata näringslivet, försörjningsstöd och Arbetsförmedlingen. Arbetsmarknadshandledaren är underställd enhetschefen för AMI.

Som vikarierande arbetsmarknads- och integrationshandledare kommer du i huvudsak arbeta med:
- Praktisk handledning av personal och deltagare i AMIs verksamheter.
- Coacha, matcha och på andra sätt stödja deltagare på deras väg mot arbetsmarknaden.
-Integrationsinsatser såsom t.ex. flyktingmottagande

Kvalifikationer

Du har en god social förmåga och tycker det är intressant att arbeta med människor med olika slags bakgrund. Du har lätt för att kommunicera och en stark tilltro till individens förmåga att utvecklas och nå sina mål.
Du tycker om att ta eget ansvar och har en god förmåga till självständigt arbete.
Du trivs i rollen som ledare.
I tjänsten krävs det att du är flexibel och har lätt för att anpassa och ställa om ditt arbete efter olika förutsättningar
För tjänsten krävs B-körkort.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde enligt överenskommelse. Vikariatet beräknas pågå maj-aug 2017.

Ansökan

Ansök senast:   2017-03-29

Referensnummer:   A663142

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Per Gustafsson
Enhetschef
0585-489 21

per.gustafsson@lekeberg.se
Facklig företrädare
Fackliga organisationer
Nås via växeln
vx 0585-487 00

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.