jobb just nu!

Vi söker erfaren kvalitetsutvecklare till Stadsbyggnadsförvaltningen

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Stadsbyggnadsförvaltningen är en viktig del i tillväxtarbetet. Förvaltningen planerar, projekterar och bygger samt ansvarar för drift och underhåll av den offentliga miljön i Eskilstuna. Vi är totalt ca 190 anställda.

Som kvalitetsutvecklare tillhör du förvaltningens ekonomienhet och har din arbetsplats placerad i centrala Eskilstuna, bara någon minut från tågstationen. På ekonomienheten är vi ett tiotal medarbetare som arbetar och stödjer förvaltningen i ekonomiska och förvaltningsövergripande frågor.

Arbetsbeskrivning

Tycker du om att förändra, skapa nytt och utmana? Trivs du i rollen som spindeln in nätet och arbeta med många kontakter? Vill du ha ett jobb där du leder, stödjer och vägleder för att säkerställa kvalitet och effektiva processer? Har du erfarenhet av att praktiskt arbeta med kvalitetsfrågor och har en eftergymnasial utbildning? Då vill vi gärna att du söker dig till oss!

Som kvalitetsutvecklare är din uppgift att driva, utveckla och samordna förvaltningens utvecklings- och processarbete enligt kommunens styrsystem. Målet är att vi ska jobba effektivt och med effektiva verktyg för att upprätthålla god kvalitet och långsiktig hållbarhet i vårt arbete att utveckla Eskilstuna som stad. Rollen är förvaltningsövergripande och du kommer jobba med samtliga enheter och i nära samarbete med cheferna inom förvaltningen. I tjänsten ingår att:
• leda och samordna stadsbyggnadsförvaltningens utvecklingsarbete mot ökad mål- och resultatstyrning och uppföljning samt kvalitetssäkring av verksamheterna
• ansvarig för att utveckla, uppdatera och säkerställa de system och verktyg som används inom förvaltningen
• arbeta med verksamhetsplanering och uppföljning enligt kommunens styrsystem och vara vår superanvändare i vårt business intelligence system
• driva och ha ansvar för internkontrollprocessen och vara stöd för cheferna i processkartläggningar
• göra analyser, uppföljningar och utvärderingar av förvaltningens olika områden
• samordna övergripande miljöarbete på förvaltningen
• samordna ansökningar om statsbidrag

Tjänsten innebär att du kommer ha samordnande roll med många kontaktytor och arbeta med flera olika uppdrag parallellt. Då du kommer arbeta och stödja hela förvaltningen kommer din förmåga att se helheter, prioritera och hitta nya lösningar vara av stor vikt. Förutom att du ingår i ekonomienheten med ett tiotal medarbetare kommer du ingå i kommunens processledningsgrupp för kvalitet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom statsvetenskap, ekonomi, samhällsvetenskap eller juridik eller annan relevant utbildning. Vi ser gärna att du har minst tre års erfarenhet av att jobba med kvalitetsfrågor och utvecklingsarbete. Har du erfarenhet från arbete i offentlig verksamhet är det meriterande.

För att lyckas i rollen måste du ha goda IT- kunskaper och gärna erfarenheter av att arbeta med något business intelligence system. Du kommer att producera och sammanställa många dokument samt ha många kontakter och därför vill vi att du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Som person är du trygg i dig själv och i din yrkesroll och kan självständigt planera och genomföra dina arbetsuppgifter. Du behöver vara pedagogisk, utåtriktad och social och ha mycket god förmåga att skapa relationer och att leda grupper och projekt. Du gillar att hjälpa och ge god service och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Samtidigt som du tycker om att förändra, skapa nytt och utmana är du strukturerad och noggrann.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Snarast eller enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-03-19

Referensnummer:   3527

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Mervi Nyqvist
Ekonomichef
016-710 27 50

Peter Poulsen
Rekryteringskonsult
016-710 10 67

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.