jobb just nu!

Personliga assistenter, sommaren 2017

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vård- och omsorgsförvaltningen har under vård- och omsorgsnämnden det samlade ansvaret för vård, omsorg och stöd till äldre och personer med funktionsnedsättning. Förvaltningen är organiserad i uppdrag, biståndskontor och utförare samt tre stabsenheter ekonomi, HR och nämnd- och ledningskansli.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill ha ett av Sveriges viktigaste sommarjobb, där du kan göra skillnad för människor! Har du också möjlighet att arbeta extra redan nu? Varmt välkommen med din ansökan! Den här annonsen ingår i en samling av annonser till Vård-och omsorgsförvaltningens sommarrekrytering 2017 i Eskilstuna kommun.

Vi söker personal till flera olika arbetsplatser och stödet erbjuds i form av bostad med särskild service, boendestöd i hemmet. Öppen verksamhet för gemenskap och sysselsättning samt i arbetsliknande verksamhet.

Vår uppgift är att ge våra brukare en meningsfull, trygg och aktiv vardag. Vi arbetar utifrån varje brukares enskilda behov och motiverar och stöttar brukaren i deras vardag. Arbetet innebär ett stort ansvar där du möter våra brukare varje dag i deras hem där vi umgås med brukaren och hjälper till med vardagliga uppgifter som städ och tvätt, personlig omvårdnad och ge mediciner vid rätt tidpunkt. Stödet kan variera beroende på brukarens behov. Vi tillhandahåller allt arbetsmaterial som behövs när du är hos brukaren.
En av våra viktiga arbetsuppgifter är att ge medicin till våra brukare, för att få göra det behöver du genomföra ett kunskapsprov hos vår sjusköterska. Är du intresserad av tjänsten, förutsätter vi att du är intresserad av att vilja göra kunskapsprovet.

Hos oss kommer du arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Vi behöver också medarbetare som kan jobba natt och dygnspass kan förekomma. Aktiviteter som bad i klorvatten kan även förekomma. Det kan även förekomma pälsdjur samt rökning hos några av våra brukare.

Kvalifikationer

För tjänsten som personlig assistent söker vi dig som har avslutad gymnasieutbildning. Det är det önskvärt att du är utbildad undersköterska eller har utbildning som motsvarar detta, men det är inget krav. Det är meriterande om du studerar eller har avslutade studier inom hälsa, sjukvård, beteendevetenskapliga ämnen eller pedagogik.
Har du erfarenhet av omvårdnadsarbete, arbete som personlig assistent och erfarenhet av arbete med personer med autism ser vi det som positivt. Det är också meriterande om du har erfarenhet av medicindelegation men inte ett måste. Eftersom arbetet innebär kontakt med brukare och anhöriga behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift för att undvika missförstånd. Du behöver vara van att använda datorn som ett verktyg i ditt arbete eftersom, dokumentationsarbete är en viktig del, och det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att dokumentera i VIVA. Har du kunskap i teckenspråk är det meriterande.

De formella kraven är viktiga, men för oss är det också viktigt hur du är som person. För att kunna arbeta och trivas hos oss behöver du vara självständig och kunna ta stort eget ansvar då arbetet kräver mycket ensamarbete. Du har ett positivt förhållningsätt och servicekänsla samt en förståelse och respekt för brukarens behov. Du behöver vara en person med stort engagemang för målgruppen och alltid ha brukaren i fokus och utgå från dennes behov. I våra arbetsgrupper ställer vi upp för varandra och därför söker vi dig som är en lagspelare och som har lätt för att samarbeta.
Vi förutsätter att du är flexibel för att jobba oregelbundna tider och kan ta dig till och från jobbet på egen hand. Har du körkort B är det en fördel. För att jobba hos oss i sommar behöver du ha fyllt 18 år.


Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning:   Timavlönad

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-29

Referensnummer:   3367:3

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   80

Kontakt

Kontaktperson
Bemanningsenheten
Bemanningassistent
Telefontid måndag – fredag 08:00 – 10:00
016-710 74 18
Bemanningsenheten.vuxen@eskilstuna.se

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.