jobb just nu!

Förskollärare till Ängens förskola

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Ängens förskola ligger på Hertsön cirka fem kilometer från Luleå centrum och består av fem åldersblandande avdelningar med barn i åldrarna 1-6 år. Förskolan har närhet till skog och natur med Hertsö Miljögård och Hertsöstallet på gångavstånd.

Förskolan är Grön Flagg-certifierad och arbetar tematiskt kring Kretsloppet med underliggande aktiviteter såsom årstider, odling och nedbrytning där värdegrundsfrågor, matematik, språk, teknik och naturvetenskap vävs ihop till en helhet. I köket lagas god och näringsriktigt kost som också det är en del i Grön Flagg arbetet. Från hösten 2015 har vi ingått i ett projekt kring odling vars arbete kommer att fortgå framöver och där vi kommer att vidareutveckla arbetet på ett djupare plan.

Vi söker nu 1 förskollärare till Ängens förskola.

Arbetsbeskrivning

Du ska vara väl förtrogen med styrdokument och kunna säkerställa att verksamheten utgår från uppsatta mål. Du ska säkerställa att barns lärande och vår verksamhet synliggörs genom bland annat pedagogisk dokumentation. Du ska vara nyfiken och kunnig på barns lärande och vara intresserad av att hålla dig uppdaterad i ämnen inom området. Du ska självständigt och tillsammans med kollegor arbeta med utveckling av förskolans lärmiljöer, utifrån läroplanens mål och intentioner.

Kvalifikationer

Du har universitetsutbildning med behörighet att arbeta i förskola 1-5 år. Du ska även ha legitimation som förskollärare.

Du ska ha god social samarbetsförmåga och vara flexibel. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete. Du har kunskaper i estetiska lärprocesser och för dig är utevistelsen en viktig del av den pedagogiska verksamheten. För dig är IKT en naturlig del i arbetet tillsammans med barnen och som ett hjälpmedel i det systematiska kvalitetsarbetet.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse

Tidsbegränsad till: 2017-07-31

Ansökan

Ansök senast:   2017-01-25

Referensnummer:   A643960

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Eva Eriksson
Förskolechef
0920-453879

Fackliga företrädare
Lärarförbundet
Facklig organisation
0920-453284

Kommunal
Kommunens växel
0920-453000

Övrigt

Om du blir anställd så måste du lämna in ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Bifoga din legitimation med ansökan.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, tillämpar rökfri arbetstid och stimulerande arbetsuppgifter. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet.

Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se eller 0771-704 704.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.